Holtkamper Cocoon S AdventureTent Refurbished 🏆

Gezinsmodel met aanritsbare Adventuretent!

🏆👌= SuperRefurb 🏆 = Refurbished 🥇 = SuperOccasion 🥈= Occasion 🥉= Nice Price Occasion

Holtkamper Cocoon S Adventuretent MTT Compact Refurbished (occasion)

STATUS: BESCHIKBAAR!

 

NU MET LOCKDOWN-LEVERING!

KOOP DEZE VOUWWAGEN NU ONLINE EN LAAT ONS WETEN OF JE HEM LATER WILT OPHALEN (ZODRA DE LOCKDOWN VERSOEPELD IS) ÓF DAT JE HEM BINNENKORT THUISGELEVERD WILT KRIJGEN. Bij een online aankoop heb je altijd alsnog 14 dagen retourrecht vanaf het moment dat je de vouwwagen voor het eerst in levende lijve ziet. Je loopt dus geen risico maar je bent wel verzekerd van een prachtige vouwwagen! Even overleggen? Bel +31 50 23 40 900. Want ook tijdens de lockdown vinden we altijd samen een oplossing. Zie ook ons speciale lockdown-blog!

 

Snelle info

Geschikt voor: gezin óf solo/duo

Aantal slaapplaatsen: 1 - 2 (vast bed) + 2 - 3 (AdventureTent)

 

Dit is een geweldig familiemodel van Holtkamper! Want je hebt een mooie mobiele keuken die je overal kunt plaatsen én dankzij de AdventureTent hebben je kids echt een topplek om te slapen. De dissel bevindt zich bovendien achter de tent en daarom houd je meer ruimte over onder de luifel.  

 

Refurbished

Bij ons vind je de mooiste vouwwagens van Holtkamper maar dan volledig gereviseerd. Bij deze specifieke vouwwagen is het volgende refurbished en/of vervangen:

- MTT Compact: de wagen is omgebouwd naar een MTT Compact uitvoering met de dissel áchter de tent i.p.v. onder de luifel

- Kees Kampeert Dakrevisie: speciale behandeling t.b.v. een schoner en schimmelbestendiger dak

- Framedeel ter hoogte van bed vervangen

- Luifelstokken (2 stuks) vervangen

- Wagenbodemplaat vervangen

- Onderstel: technisch onderhoud uitgevoerd

- Twee nieuwe banden geplaatst

- Nieuw neuswiel (disselwiel)

 

AdventureTent

Dit geweldige tentje van katoen rits je zó achter aan de Cocoon, je zet hem op met maar 1 stokje. Je kleine kinderen zullen er héérlijk in slapen en vinden het hele tentje sowieso ge-wél-dig. Als ze tieners zijn zet je het tentje zo naast de vouwwagen, als zelfstandige tent. Je hebt dan zelfs nog iets meer ruimte aan de voorkant van het tentje. Ideaal. 

 

Een moderne Holtkamper

Verder beschikt deze Cocoon natuurlijk over allerlei mooie details van de laatste generatie Cocoons zoals Membrane Airco (dubbeldak), Zipp Edition (softtop afsluiten met een rits ipv elastiek, met lekker veel ruimte onder het zeil) en All Climate venster met muskietengaas, vensterfolie en uitspanbare vensterluiken. 

 

Fietsen mee?

Wil je 2, 3 of 4 fietsen meenemen? Geen punt. Je kunt een autofietsendrager op de Trailerhitch trekhaak meenemen (2 fietsen) en op de dissel kun je ook een fietsendrager plaatsen (2 fietsen). In dat geval kun je geen GreenBox keuken meer plaatsen maar gebruik je een vouwbaar keukenmeubel (verkrijgbaar in de handel of via Kees Kampeert).

 

INCLUSIEF:

- MTT Compact: Multi-Talent-Trailer Compact met dissel achter de tent

- Holtkamper GreenBox keuken met koelbox, 3-pits gascomfoor en veel opbergruimte

- Ultra lichtgewicht wagenconstructie van buizenframe en sterk bysonil (250 kg)

- Membrane Airco Tentsystem - ventileren én isoleren via je dak!

- Sunrise luifel (dieper!) met zijwanden, snel opzetbaar met slechts 3 staanders

- Waterdicht kuipgrondzeil - in de hele leefruimte, indien gewenst ook uitritsbaar

- Tropical Binnentent/slaapcabine van ECO katoen met veel muskietengaas en opbergpockets

- Holtkamper Droommatras koudschuim 200 x 140 cm

- Opklapbaar lattenbodembed (gasdrukveren) met daaronder 750 liter bagageruimte  

- Softtop ZippEdition (zeil van bysonil) waarmee je de wagen waterdicht afsluit; met extra bagagecapaciteit!

- Holtkamper Haringtas - met toebehoren

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen met lichtmetalen velgen

- Schokdempers

- 100 km/h-keuring Duitsland (snelwegen)

- Reservewiel onder de wagen

- Twee nieuwe banden in opdracht van Kees Kampeert 

- Technische onderhoudsbeurt in opdracht van Kees Kampeert

- Holtkamper TrailerHitch (2019): trekhaak achteraan de wagen waarop je een autofietsendrager voor 2 fietsen kunt meenemen!

- Holtkamper AdventureTent! Zet hem vast aan de achterwand of plaats hem los naast de vouwwagen. Of kies de downgrademogelijkheid (zie prijsopties).

- Upgrademogelijkheid: verrijdbare Holtkamper GreenBox SE disselkeuken met koelbox, veel opbergruimte en 3-pits gascomfoor (zie prijsopties).

 

Foto's en video's 

Bekijk ook de foto's en videopitch op deze pagina! 

 

Verdere info

Deze Holtkamper Cocoon S MTT van de eerste eigenaar is van 2011 en ziet er goed uit! Zoals je vaak ziet bij eerste eigenaren, zijn ze netjes met hun eigendom omgesprongen. In 2020 bleef deze Cocoon - net als vele andere vouwwagens - netjes in de stalling staan, werd niet gebruikt. 

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen // EVEN NIET MOGELIJK TIJDENS LOCKDOWN, SORRY! Zie de uitleg in ons blog.

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je toch niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 25 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

8.250,00 €

  • 250 kg
  • Let op: slechts 1x beschikbaar!
  • Direct meenemen of thuis laten bezorgen voor 1 euro

Videopitch!

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Kan natuurlijk ook!

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.