De circulaire ♻︎ vouwwagens van Kees Kampeert

Kees Kampeert Numero Dertien | Leef

Geen vouwwagen met luifel, maar luifel met vouwwagen 😉

Als je van het echte tentkamperen houdt dan spreekt de 100% katoenen tent van de Kees Kampeert Numero Dertien je vast aan. Hij is vanuit familietraditie ontworpen in Groningen en de materialen stammen allemaal van Europese topfabrikanten zoals Ten Cate en Mehler Texnologies. En hij is natuurlijk hartstikke circulair omdat hij is opgebouwd uit zowel nieuwe als gebruikte componenten! ♻︎

Videopitch

🎯
De Kees Kampeert №13 Leef is niet een vouwwagen met een luifel, maar een luifel met een vouwwagen!
De luifel is namelijk zo ontzettend veelzijdig dat je er heel veel veel tijd onder zult doorbrengen. Zet hem op met zijwanden of met windschermen, zet de zijwanden open als Dagluifel of sluit juist de hele Leefluifel met de voorwand. Je kunt echt ALLE kanten op.

Foto's

Prijs van deze uitvoering

Kees Kampeert Numero Dertien | Leef € 12.750,-

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Leefluifel compleet met zijwanden, windschermen en voorwand ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Compacte wagen (280 kg) ✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Grote bagagekast onder bed ✓Oplooprem en handrem ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Uitdraaisteunen met voetjes ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Kees Kampeert Stokkentas ✓Reservewiel met drager

Bestellen/voorraad

Zo werkt bestellen met thuislevering:

Met 14 dagen herroepingsrecht vanaf het levermoment 

 1. Via de website bestel je de Numero Dertien van jouw keuze.
 2. Je krijgt toegang tot onze online instructiefilmpjes; je weet dus precies hoe alles werkt
 3. Je Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier op een afgesproken dag en je  bekijkt je eigen Numero Dertien op een veldje of camping in de buurt. 
 4. Helemaal blij? Kampeer ze! 🥳 Toch niet jouw kopje thee? Je kunt binnen 14 dagen de overeenkomst herroepen; laat een koerier hem terugbrengen (€ 150,-) of breng hem zelf terug.

Zie ook onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

Bezichtiging plannen (Scheemda)
Zo werkt bezichtigen en bestellen in Scheemda: 

Bezoek ons in Scheemda, Groningen

 1. Je vult het formulier in en we nemen contact met je op. Per e-mail ontvang je een afspraakbevestiging met offerte. 
 2. Na de bezichtiging kun je een bestelling plaatsen door de offerte te ondertekenen. We vragen een aanbetaling van €4.500,-.
 3. Je krijgt toegang tot onze online instructiefilmpjes; je weet dus precies hoe alles werkt. 
 4. Je Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier op een afgesproken dag of je haalt de Numero Dertien zelf op in Scheemda. Aan jou de keuze!

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Leef op?

Echt heel snel, binnen tien minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Basis?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Kinderbedstee?

Ja dat kan! Als blijkt dat hij toch handig is voor je (klein-)kinderen, dan kun je hem er zo bijbestellen (mits voorradig).

Hoe laad ik de bagage?

Je hoeft de Numero Dertien alleen maar even open te slaan! Dan kun je direct overal bij. Hiervoor heb je niet meer nodig dan een kleine parkeerplek/oprit.

Kan ik ook zonder openslaan bij de bagage?

Ja, met de Extra Bagagetoegang is dat mogelijk! Als je voor deze optie kiest, kun je het bed (met daarop de ingevouwen vouwwagentent) omhoogklappen, zonder dat je de vouwwagen openslaat. Het is nogal persoonlijk of je deze optie nodig hebt. Veel kampeerders leggen hun kampeerspullen (stoelen, tafel, elektrakabel, haringen, accessoires) onder het bed en laten deze er altijd in liggen. De vouwwagen staat dan altijd klaar. Bij een weekendje weg neem je de dagelijkse spullen zoals kleding en proviand mee in de auto. De Extra Bagagetoegang voegt dan niet zoveel toe. Dus, even over nadenken! 

Kan ik fietsen meenemen?

Zeker! Je kunt op de dissel 2 fietsen meenemen. Kies voor een vaste drager of voor een 'knobbel' waarop je je eigen auto-fietsendrager kunt plaatsen. Is de dissel al bezet (met een box) of wil je 2 extra fietsen meenemen? Dat kan dankzij de optionele Trailerhitch: deze trekhaak wordt aan de achterzijde van de wagen gemonteerd en biedt plaats aan een autofietsendrager voor 2 (extra) fietsen. 

Is de tent waterdicht?

Ja vanaf de allereerste druppel! Wij van Kees Kampeert houden niet van lekkende tenten en we begrijpen echt niet dat er vouwwagenmerken zijn die beweren dat lekkage erbij hoort. Vanuit onze bijna 100-jarige familietraditie ontwerpen wij de tenten zo dat er geen druppel naar binnen kan en dat je geen last krijgt van waterzakken op je tent. 

Is de tent stormvast?

Zeker weten. We weten vanuit onze bijna 100-jaar-oude familietraditie hoe we stormvaste vouwwagens moeten maken. Bij storm is het erg belangrijk dat álles klopt: het doek, het garen, het frame, alles werkt dan samen. En natuurlijk de scheerlijnen! Wij gebruiken uitsluitend de ouderwetse nylon-scheerlijnen met driehoekige spanners van aluminium met aan het uiteinde 2 elastische spanhaken. Alleen zo weten we dat we de wind kunnen trotseren. Oversized stormbanden (die alleen maar stormvast lijken) komen er bij ons niet in. 

Merk je de Numero Dertien achter je auto?

Nou... bijna niet. Hij is voor een vouwwagen extreem licht, namelijk 280 kg. Tel daar wat bagage bij op en je hebt nog steeds bijna niks achter je auto (want je hoeft het niet te tillen he... het staat op wielen 😄). Daarnaast is de Numero Dertien heel smal, laag en kort op de weg. Dat betekent dat de wagen niet gaat slingeren, dat je erbij langs kunt kijken, overheen kunt kijken en dat je niet hoeft te oefenen, want er is echt niks aan 🥳. 

Technisch

Naam Kees Kampeert Numero Dertien ®
Bouwjaar 2023
Staat Eco Hybride | met nieuwe én gebruikte componenten
Eigengewicht (Basis) 280 kg (!)
Maximaal toe te laden gewicht circa 450 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg

Plattegrond

Tot slot!

Iedere Kees Kampeert Numero Dertien is uniek. Het exemplaar dat we voor jou bouwen kan net even anders zijn dan het showmodel dat je bij ons hebt bekeken en/of de foto's en video's die je op onze website hebt gezien. Is ok toch? Want we maken gebruik van zowel nieuwe als ook gebruikte componenten. Lekker circulair! 😍 ♻️ Onderstaand vind je verdere details.

 • Gebruikte componenten kunnen van elkaar verschillen. Zo heeft een wagenkarkas van 2004 net andere achterlichtarmaturen dan een wagenkarkas van 2006.  Ook komt het voor dat we delen van een wagenkarkas of tentframe moeten vervangen. Dan worden gebruikte met ongebruikte gecombineerd.

 • De dissel van de wagen kan zich aan de linkerkant of aan de rechterkant van de tent bevinden (gezien vanaf de Leefluifel). Hier heb je helemaal geen last van maar puur dat je het even weet. 😉

 • Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. De oppervlakte kan beschadigd en/of verouderd zijn en kan vlekken/sporen bevatten.

 • Bij ons mogen ook nieuwe componenten best een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben. Ook dat voorkomt onnodig afval!