De circulaire β™» vouwwagens van Kees Kampeert

Bagage

Meenemen in de Kees Kampeert Numero Dertien

De wagen van de β„–13 weegt in de basis maar 280 kg dus je hebt meer dan genoeg kilo's over om bagage mee te nemen! En ook volume, want je kunt zowel onder het bed als onder het afdekzeil spullen meenemen. 

Videopitch

🎯
De meeste kampeerders vullen de bagageruimte onder het bed met hun typische kampeerspullen:
 de kampeerstoelen, de tafel, de haringen, de tentaccessoires, noem maar op. Zo staat je Numero Dertien altijd klaar om een weekendje weg te gaan en hoef je hem niet eerst in te laden. Ideaal. Niet inpakken, wel wegwezen! πŸš€

🎯
Onder het afdekzeil heb je ook veel ruimte! 
Hier plaats je bijvoorbeeld beddengoed (als het nog niet op het bed ligt) en ook kleren kunnen hier prima een tijdelijke plek krijgen. Proviand in de auto en rijden maar!

Vragen

Kan ik bij de bagage zonder uitvouwen?

Ja! Grotendeels kan dat. Het snelste heb je toegang tot de bagageruimte onder het afdekzeil (openritsen, klaar). Zonder Dekzeilvergroter is de ruimte 250 liter groot, met Dekzeilvergroter komt daar nog eens 600 liter bij!

Om de bagageruimte onder het bed te bereiken sla je de tent open. Nee, niet opzetten... openslaan! Dit gaat zo belachelijk snel 🀭 dat het in feite een snelle toegang is. Zie de Videopitch hoe dat precies in zijn werk gaat!

Technisch

Bagageruimte onder bed Circa 700 liter
Bagageruimte onder afdekzeil Circa 250 liter (zonder Dekzeilvergroter)
Extra capaciteit Dekzeilvergroter Maximaal 600 liter; te verkleinen middels elastieken

Voetnoten
G=gebruikt N=nieuw
**
Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. Ze kunnen beschadigd zijn en/of sporen bevatten die niet verwijderd kunnen worden.
*** Bij ons mogen ook de ongebruikte onderdelen een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben, ontstaan tijdens assemblage of opslag.