Wat je niet meer bij ons vindt

Technische onderdelen

Helaas beschikken we niet over Holtkamper onderdelen en kunnen we je daarook niet aan helpen. Je kunt het beste als eerste bij Holtkamper navragen of je het onderdeel nog bij ze kunt bestellen (nieuw of gebruikt). Als dat niet het geval is, kun je  een oproep op Marktplaats of een gebruikersgroep zetten (zie verderop deze pagina!). Misschien heb je geluk. Een ander idee kan nog zijn om het onderdeel ergens in de buurt na te laten maken, bijvoorbeeld bij een metaalbedrijf als het om een kapot framedeel gaat. 

Accessoires

Alle accessoires en onderdelen die we (nog) verkopen vind je op onze website. Oftewel: staat het product niet op onze website, dan hebben we het ook niet. Contact opnemen heeft dan ook geen zin, want we hebben helaas geen geheim magazijn 🙂 met allerlei onderdelen en accessoires. Voor de Holtkamper Cocoon vind je bij ons louter nog 'Geredde Accessoires', voor andere modellen is alles op.  Houdt Marktplaats in de gaten (met geduld) of vraag Holtkamper.

Gebruikersvragen

We kunnen de vele gebruikersvragen van Holtkamper kampeerders niet beantwoorden, sorry. Niet om flauw te doen maar hier hebben we simpelweg de capaciteit niet voor (want je wilt niet weten hoeveel vragen we dagelijks ontvangen 😉). Ook voeren we geen taxaties of technische beoordelingen uit aan Holtkamper vouwwagens. Voor dit alles verwijzen we je graag door naar Holtkamper in de hoop dat zij je verder kunnen helpen! Of stel je vraag via een Gebruikersgroep, zie verderop deze pagina!

Montage

Kees Kampeert monteert géén accessoires of onderdelen op of in Holtkamper vouwwagens, ook niet als ze in de webshop van Kees Kampeert worden gekocht. Vaak zijn accessoires ook goed zelf te monteren, vooral met wat tips. Of laat het ergens anders uitvoeren. Waar dit het beste kan, hangt af van het accessoire. Een TrailerHitch kun je bijvoorbeeld prima bij je autogarage op de vouwwagen laten zetten (hebben ze verstand van) en een disselkeuken kan een klusjesman prima voor je op de vouwwagendissel plaatsen. 

Tentreparatie

Kees Kampeert voert géén tentreparaties uit aan Holtkamper vouwwagens. Maar gelukkig vind je Nederland heel veel goede zeilmakers waar je terecht kunt met je vouwwagentent of accessoire. Gewoon even googlen! Als je geen zin hebt om de tent zelf van je vouwwagen af te halen kun je ook terecht bij een regulier vouwwagen-dealerbedrijf, bijvoorbeeld BRAVO in Ommen of Struckman in Rotterdam. Dan doen zijn dat voor je. Of bij Holtkamper uiteraard!

Reparatie/onderhoud

Kees Kampeert voert géén reparaties of onderhoud uit aan Holtkamper vouwwagens. Dus ook niet aan framedelen, spatborden, lattenbodems, chassis, etc. Je kunt het beste aankloppen bij Holtkamper. Voor sommige zaken kun je wellicht ook terecht bij een aanhangwagenbedrijf, caravanbedrijf of een regulier vouwwagen-dealerbedrijf.

Inkoop losse spullen

We kopen geen losse spullen in (de accessoires die wij verkopen zijn 'geredde accessoires' van oudere Holtkamper Cocoons). Je kunt je accessoires het beste op Marktplaats aanbieden als je ze wilt verkopen.

Gebruikersgroepen

Gelukkig zijn er erg veel gebruikers van Holtkamper vouwwagens! Zij kunnen je niet alleen helpen bij gebruikersvragen, maar vaak weten ze ook goed hoe je een technisch probleem kunt oplossen. 

Vouwwagenclub

Een leuke plek met een schat aan informatie is het forum van De Vouwwagenclub. Het forum is er voor álle vouwwagenmerken maar er is ook een speciaal Holtkamper forum. Meld je wel even aan, anders zie je het forum niet! 

Holtkamper Kampeergroep

Een dagelijkse stroom aan berichten van Holtkamper kampeerders vind je op deze Facebook Groep. Het gaat alle kanten op! Je moet wel even vragen of je mee mag doen, maar volgens onze informatie is er nog nooit iemand geweigerd :-).