Kees Kampeert №13 Max

Lekker met je gezin op pad (of de kleinkinderen meenemen naar de camping). Dat doe je met de №13 Max. Want je hebt alles aan boord: een Kinderbedstee, de Leefluifel en natuurlijk de Basistent met zijn fijne Bedstee. Als je wilt kun je nog een 2e Kinderbedstee plaatsen: fijn om de kinderen meer ruimte te geven (maar 4 kinderen passen ook!).  

Filmpje

🎯
Kinderen zijn dol op de Kees Kampeert №13 Max!
Logisch want ze hebben hun eigen Kinderbedstee. Plaats er een matras in van 200x140 cm en de hele oppervlakte is slaap- én speelruimte! Meer plek nodig? Een tweede Kinderbedstee plaats je er zo bij.

Kees Kampeert №13 Max

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Leefluifel compleet met zijwanden, windschermen en voorwand✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Grote bagagekast onder bed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Wagen met Alko chassis inclusief oplooprem en handrem ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Reservewiel met drager ✓Uitdraaisteunen met voetjes  ✓Kees Kampeert Stokkentas ✓Kinderbedstee (blauw of naturel naar keuze) ✓Dekzeilvergroter Nu gratis: Disselslot SCM-goedgekeurd (gebruikt)

Nieuw: de №13 in Gronings Groen

Voor de liefhebbers is de №13 er nu ook in Gronings Groen. Het gaat om een beperkte serie die later dit jaar leverbaar zal zijn. Lees meer...

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Max op?

Echt heel snel, binnen een kwartier. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! En wat zo fijn is: de Kinderbedstee plaats je op je dooie gemak zodra de vouwwagen klaar staat. Je hoeft niks apart in te ritsen of af te spannen, de Kinderbedstee hoef je alleen maar aan de hoofdtent te haken, klaar! 🥳

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Max?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen en de Kinderbedstee nog eens 1 of 2. Maar je kunt natuurlijk heel gemakkelijk extra slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer, of de slaapplaatsen wat ruimer maken door een extra Kinderbedstee te plaatsen. Want je hoeft niet per se 2 kinderen in een Kinderbedstee te proppen (hoewel het gemakkelijk past hoor, 200x140cm), je kunt je kinderen ook hun eigen Kinderbedstee gunnen 😁.

Kan ik later nog kiezen voor een extra Kinderbedstee?

Ja hoor dat kan. Ga eerst maar eens kijken hoe het met één exemplaar bevalt. 

Plattegrond

Foto's