Ombouw Holtkamper Cocoon naar Kees Kampeert №13

Wil je een eigen Cocoon om laten bouwen naar een Kees Kampeert №13? Dat kan! De capaciteit is beperkt dus bestel op tijd. Met onderstaande configurator reken je uit welke korting je ontvangt op de nieuwprijs van een Kees Kampeert Numero Dertien bij gebruik van je eigen wagen.

Vragen

Kan ik mijn Cocoon laten ombouwen naar een №13?

Ja dat kan, mits je Cocoon aluminium spatborden heeft, zoals op de foto. Heeft je Cocoon andere spatborden, bijvoorbeeld beige spatborden of ronde spatborden? Dan komt je Cocoon waarschijnlijk niet in aanmerking voor ombouw. . 

Kan ik een losse №13 tent kopen voor mijn Cocoon?

Nee, helaas niet. Dat zou ook niet zomaar passen. Je hebt speciale framedelen nodig om van je Cocoon een Numero Dertien te kunnen maken. Bovendien vinden we het erg belangrijk dat de vouwwagen in zijn geheel ook echt een Numero Dertien wordt. Daarom willen we ook graag de wagen in zijn geheel reviseren, samen met het lattenbed en het frame.

Kan ik mijn Cocoon bij jullie inruilen?

Ja.. of nee... Het ligt eraan! Echt ouderwets inruilen doen we niet. Wel kopen we Cocoons in voor hergebruik van de metalen onderdelen. Als je Cocoon nog helemaal goed is dan kun je hem waarschijnlijk beter via Marktplaats verkopen, dat levert dan meer op. De Numero Dertien kun je dan gewoon los bij ons bestellen 🙂.