De circulaire β™» vouwwagens van Kees Kampeert

Het bed

Van de Kees Kampeert Numero Dertien Vouwwagen

Goed slapen op vakantie is een must. De Bedstee van de β„–13 biedt hier alle ingrediënten voor: een comfortabel lattenbodembed, een heerlijk matras, een muggenvrije en goed geïsoleerde tent en bovenal een rustig plekje aan de achterkant van de vouwwagen. Welterusten! πŸ₯±

Videopitch

🎯
De Bedstee biedt je een heerlijke slaapplaats.
 Je slaapt op een lattenbodem en de 16-cm-dikke matras is opgebouwd uit meerdere lagen: onder stevig, boven zachter. Je kunt rechtstreeks naar buiten ventileren via de luiken in de vouwwagentent en muggen 🦟 maken geen kans dankzij het muggengaas van militaire kwaliteit πŸ’ͺ🏻.

🎯
De kwaliteit van de Bedstee buitengewoon hoog. 
De binnentent is gemaakt van sterk buitententdoek zodat je het nooit koud hebt in het voor- en naseizoen. Ook houdt het katoenen doek vocht tegen als je de vouwwagen een keer nat invouwt.

Vragen

Blijft het bed droog als ik de vouwwagen nat invouw?

Ja, het bed blijft droog. We hebben de Bedstee namelijk van waterdicht buitententdoek gemaakt. Hierdoor houdt niet alleen de vouwwagentent het water tegen, maar ook nog eens de slaaptent! Wel even goed dichtritsen natuurlijk πŸ™‚. 

Technisch

Maatvoering Oppervlakte Bedstee 210 x 150 cm, matrasmaat 200 x 140 cm.
Lattenbodembed** Profiel van geanodiseerd aluminium met daartussen sterke houten latten (G)
Matras*** Schuimmatras (N) met afritsbare tijk en opgebouwd uit meerdere lagen. Stevigere onderlaag en zachtere toplaag voor optimaal slaapcomfort. De oppervlakte van gehele bed is 210x150 cm als je de ruimte om het matras heen meerekent (handig voor voeten 🦢 en kussens πŸ’€). Pure matrasmaat is 200x140 cm.

Voetnoten
G=gebruikt N=nieuw
**
Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. Ze kunnen beschadigd zijn en/of sporen bevatten die niet verwijderd kunnen worden.
*** Bij ons mogen ook de ongebruikte onderdelen een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben, ontstaan tijdens assemblage of opslag.