Impressum / juridische informatie

Copyright
Copyright © Kees Kampeert ® 2015 - heden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kees Kampeert worden verveelvoudigd of geheel of gedeeltelijk worden gebruikt door derden voor eigen of andere doeleinden.

Merkrecht en Modelrecht
Kees Kampeert ®, Kees ®, JelleHoltkamp ® en Numero Dertien ® / Numero 13 ® / №13 ® zijn internationaal geregistreerde woordmerken. Op de Kees Kampeert Numero Dertien is internationaal geregistreerd modelrecht van toepassing.

Zelfstandig
Kees Kampeert is 100% zelfstandig en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62331140. BTWnr. NL001396467B63

Revisie
Met 'Gereviseerd door Kees Kampeert' duidt Kees Kampeert aan dat de gebruikte vouwwagens die zij aanbiedt door Kees Kampeert zijn gereviseerd. Hierbij worden gebruikte onderdelen van het originele product vervangen door andere gebruikte en/of nieuwe onderdelen welke zijn geleverd door de fabrikant/het merk van het originele product of door een derde. Indien het onderdeel door een derde is geleverd is het kwaliteitsniveau vergelijkbaar met dat van het originele onderdeel. 

Merknamen Holtkamper
De merknamen 'Holtkamper', 'Cocoon', 'Astro', 'Spacer' en 'Flyer' zijn merknamen van Holtkamper en worden door Kees Kampeert uitsluitend gebruikt om producten aan te duiden, te identificeren.