Holtkamper Cocoon 2020 Refurbished 🏆

Met tent 2020, Pack-N-Go, GreenBox SE én AdventureTent!

🏆= refurbished 🥇 = super occasion🥈 = goede occasion 🥉= prima occasion 🧹= budget occasion

Holtkamper Cocoon Modulair (verkocht)

Snelle info

Geschikt voor: solo, duo of gezin

Aantal slaapplaatsen: 1 of 2 (vast bed) + 1 of 2 (Kindertent)

Vouwwagentent: nieuw en ongebruikt 2020 

Wagenzeilen 2020; Wagen en tentframe 2013

 

Modulair

De Holtkamper Cocoon Modulair is één van de mooiste en modernste Cocoons ooit gemaakt. Want je kunt hem indelen zoals je zelf wilt, het woord modulair zegt het al :-). Als je alleen of met z'n tweeën gaat kamperen gebruik je alleen het woongedeelte en als je kinderen meeneemt laat je ze slapen in de AdventureTent die je er zó aanritst. En natuurlijk heb je een mooie leefruimte met kuipgrondzeil tot je beschikking, want dat is typisch de Cocoon. En bijzonder aan de Modulair: als je wilt kun je een voorwand onder de luifel inritsen! Voor nog meer beschutting. Je zet de Cocoon op zonder te tillen, het kuipgrondzeil van de leefruimte vouwt direct mee uit en de Sunrise luifel zet je op in een handomdraai met 3 rechtopstaande stokken. Echt snel te doen dus, ook door 1 persoon.

 

Refurbished: nieuwe tent!

Wil je graag kamperen in een bijna-nieuwe Holtkamper? Deze Holtkamper Cocoon Modulair heeft het in huis want hij is voorzien van een volledig nieuwe tent, modeljaar 2020. Ook de wagenzeilen (kuip en softtop/afdekzeil) zijn helemaal nieuw. De gebruikte delen zijn dus de metalen delen (chassis, tentframe, lattenbodembed). Deze kunnen uiteraard nog jaren mee, want de wagen is van modeljaar 2013. Kom deze Cocoon bekijken want hij is uniek en je kunt er nog een heel kampeerleven mee op pad. En dat voor een héle mooie prijs, die ver af ligt van bijvoorbeeld de nieuwste Holtkamper Cocoon, Aero, of Kyte S, die een vergelijkbare indeling hebben.

 

INCLUSIEF:

- Nieuw geproduceerde tent Holtkamper Cocoon Modulair, modeljaar 2020 (ongebruikt)

- MTT Compact - dissel niet onder de luifel maar áchter de tent

- Membrane Airco Tentsystem - ventileren én isoleren via je dak!

- Sunrise luifel (dieper!) met zijwanden, snel opzetbaar met slechts 3 staanders

- Inritsbare voorwand onder de luifel (!) met ramen

- Waterdicht kuipgrondzeil (beige) - in de hele leefruimte, uitritsbaar

- Roof Extensions bedzijde

- Opklapbaar lattenbodembed met daaronder 750 liter bagageruimte  

- Tropical Binnentent/slaapcabine met veel muskietengaas en opbergpockets

- Holtkamper matras 200 x 140 cm

- Pack-N-Go System: laden en lossen zonder openvouwen!

Upgrademogelijkheid: GreenBox SE disselkeuken met koelbox, veel opbergruimte en 3-pitsgascomfoor

- Upgrademogelijkheid: AdventureTent (occasion) aan de achterzijde van de hoofdtent; aanritsbaar (slaapoppverlakte: 140 x 200 cm + extra ruimte);

de AdventureTent kan ook solitair naast de vouwwagen worden opgezet! Inclusief speciale achterwand met Adventuretent-connectie.

- Softtop ZippEdition (zeil van bysonil waarmee de wagen sluit) met geïntegreerde Extender voor extra bagagecapaciteit!

- Holtkamper Haringtas - met toebehoren

- Ultra lichtgewicht wagen van 2013, eigengewicht inclusief tent circa 250 kg

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen met lichtmetalen velgen

- Schokbrekers onder de wagen voor extra stabiliteit (maar ook voor eventuele 100 km/h-keuring Duitsland, kan ook aan huis door Dekra voor 120 euro)

- Reservewiel onder de wagen

- Technische onderhoudsbeurt eind 2019 in opdracht van Kees Kampeert

- Twee nieuwe banden 2019 in opdracht van Kees Kampeert 

 

Downgraden en upgraden mogelijk!

Liever geen keuken en/of wel een AdventureTent? Dat kan, zie alle mogelijke configuraties helemaal onderaan de tekst. 

 

Foto's en video's 

Bekijk ook alle (grotere) foto's en video's op deze pagina! De laatste voorbeeldfoto's geven een indruk van de Sunrise luifel, de Roof Extensions, de AdventureTent en de voorwand.

 

Verdere info

Alle tentdelen zijn nieuw aan deze Cocoon, vers uit de productie in de winter van 2019/2020. De wagen van deze Holtkamper Cocoon is van de eerste eigenaar afkomstig en is voor het eerst gebruikt in 2013. De AdventureTent is een occasion.

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je toch niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 20 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

 

Kies je eigen configuratie:

8.950,00 €

  • 250 kg
  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch!

De Cocoon met AdventureTent bij Campinglife:

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Kan natuurlijk ook!

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.