De circulaire ♻︎ vouwwagens van Kees Kampeert

Vragen - Webshop

// Zo koop je een vouwwagen of accessoire bij Kees Kampeert.

Een vouwwagen of accessoire bij ons kopen is ontzettend gemakkelijk 🙂 want we leveren alles aan huis! In deze FAQ leggen we het verder uit.

Kan ik vouwwagens komen bekijken?
Zeker! 😀

De Kees Kampeert Numero Dertien kun je komen bekijken nadat je een bezichtgingsafspraak hebt gemaakt. We zetten hem dan voor je neer in de uitvoering die je hebt uitgekozen. Als je een Holtkamper vouwwagen wilt komen bekijken die we voorradig hebben, dan kun je deze reserveren via de pagina van die specifieke vouwwagen (zie de prijsopties). 

Meerdere vouwwagens tegelijkertijd komen bekijken om je te oriënteren kan  helaas niet bij ons. Hiervoor moeten we je doorverwijzen naar Holtkamper of een ander vouwwagenbedrijf.

Of wil je de vouwwagen graag online kopen? Dat kan via de webshop. De vouwwagen wordt dan aan huis geleverd en je hebt 14 dagen om definitief te beslissen of je hem wilt houden. 

Kan ik een product afhalen in Scheemda?Vouwwagens: ja
Accessoires: nee

Kees Kampeert is 100% ingericht op de verkoop via de webshop. Daarom kun je helaas niet zomaar langskomen om een product te bekijken (er is geen klassieke winkel). Via onze website proberen we ieder product duidelijk te presenteren en natuurlijk beantwoorden we graag je vragen zodat je met een gerust gevoel kunt bestellen. En valt het product toch tegen of past het niet? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na levering herroepen. Vanaf het herroepingsmoment heb je opnieuw 14 dagen om het product weer bij ons te laten landen ;-).

Wordt alles aan huis geleverd?
Ja! En altijd gratis.

Zelfs vouwwagens en grote accessoires worden gratis aan huis geleverd. Per product kijken we wat de beste methode is. Als een product met een koerier op pad gaat (een vouwwagen of een keuken bijvoorbeeld), dan overleggen we natuurlijk tijdig wat voor jou de beste leverdatum is. 

Kan ik een online bestelling herroepen?
Zeker! 

Voor iedere online bestelling geldt het normale herroepingsrecht. Zie ook onze herroepingsvoorwaarden. Wel draag je zelf de kosten voor het eventueel retourneren van het product. Voor een bestelling bij ons op locatie in Scheemda gelden geen herroepingsvoorwaarden; je hebt het product immers uitgebreid kunnen bekijken voordat je het kocht.

Kopen jullie ook accessoires in?
Nee, sorry.

We kopen geen losse spullen in. De accessoires die wij verkopen zijn ongebruikt of overgebleven van een vouwwagen die reeds is verkocht. Je kunt je accessoires het beste op Marktplaats aanbieden als je ze wilt verkopen.

Meer is dus onderweg.