Astro vouwwagentent compleet

Een mooi exemplaar inclusief wagenzeil en softtop

Astro vouwwagentent incl wagenzeil en softtop (occasion)

Heb je een Astro en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met wagentent, softtop, kuipgrondzeil in de voortent en voorwand in de voortent. En de tent is nog behoorlijk netjes, zie de foto's en videopitch. Je denkt misschien straks wel dat je een nieuwe Astro hebt. :-). Natuurlijk wil je dit met je eigen ogen zien, daarom heb je ook gewoon 14 dagen retourrecht bij aankoop in de webshop.

 

Dit zit er allemaal bij:

- Vouwwagentent model Holtkamper Astro Expedition van 2002, nog érg netjes

- Kuipgrondzeil in de voortent, te bevestiging met klittenband

- Afneembare slikranden voor de voortent (Easy<->Connect)

- Voorwand voor de voortent met ovale ramen en deur 

- Wagenzeil (ook wel kuip genoemd) uitgevoerd in donkergroen

- Dekzeil (sofftop)

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe en lattenbodembed zitten er niet bij. 

 

Installatie: Laat het Kees Kampeert doen (zie de optie verderop deze pagina) of doe het zelf!

Je haalt je oude Astro tent en softtop van de wagen en van het frame af (zo gedaan). Vervolgens haal je de bodemplaat van de vouwwagen los, deze zit vast met bouten. Hierna kun je het oude wagenzeil verwijderen en het nieuwe wagenzeil plaatsen. Gaten even goed afkitten. Daarna bodemplaat weer vastzetten en je kunt de nieuwe tent gaan plaatsen/aanritsen! Dan nog even de nieuwe softtop voorzien van de eerder verwijderde RVS-stang en klaar!

 

Compatibiliteit: Heb je een Astro die lijkt op deze Astro? Dus de voorwand van je voortent loopt recht naar beneden en heeft ovale ramen (zie laatste voorbeeldfoto)? Dan zit je goed en kun je deze vouwwagentent zonder meer plaatsen. Heb je een andere Astro dan is plaatsing ook mogelijk maar zul je het voortentframe iets aan moeten passen/verlengen, omdat de voortent van deze Astro iets dieper is dan je eigen Astro (neem even contact op!).

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

1.450,00 €

  • Beschikbaar!
  • Bezorgdatum in overleg

Installatie door Kees Kampeert

Laat je de tent liever door Kees Kampeert plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Jullie vouwwagen wordt dan opgehaald, naar Groningen gebracht en weer teruggebracht zodra hij helemaal klaar is. De oude tent nemen we desgewenst in of sturen we mee terug.  

 

Transport

Het transport van de vouwwagen regelen wij voor je. Hij wordt bij je thuis opgehaald op een vooraf afgesproken datum door een koerier. Ook het terugbrengen gaat met de koerier. 

 

Herroepingsrecht

De installatie van de vouwwagentent is een dienst waarvoor 14 dagen lang herroeping mogelijk is. We starten dus pas met het transport en de installatie van de tent ná deze 14 dagen. Wil je dat we eerder beginnen? Dan kun je er voor kiezen om het herroepingsrecht voor deze dienst te laten vervallen. 

 

LEVERINGSINFORMATIE

Transportkosten naar en van Groningen zijn inclusief! 

295,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg

Videopitch

Foto's