Astro vouwwagentent compleet

Een mooi exemplaar inclusief wagenzeil en softtop

Astro vouwwagentent incl wagenzeil en softtop (verkocht)

Heb je een Astro en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met wagentent, softtop, kuipgrondzeil in de voortent en voorwand in de voortent. En de tent is nog behoorlijk netjes, zie de foto's en videopitch. Je denkt misschien straks wel dat je een nieuwe Astro hebt. :-). Natuurlijk wil je dit met je eigen ogen zien, daarom heb je ook gewoon 14 dagen retourrecht bij aankoop in de webshop.

 

Dit zit er allemaal bij:

- Vouwwagentent model Holtkamper Astro Expedition van 2002

- Kuipgrondzeil in de voortent, te bevestiging met klittenband

- Afneembare slikranden voor de voortent (Easy<->Connect)

- Voorwand voor de voortent met ovale ramen en deur 

- Extra aanritsbare luifel vóór de voortent (excl. stokken)

- Wagenzeil (ook wel kuip genoemd) uitgevoerd in donkergroen

- Dekzeil (sofftop)

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe en lattenbodembed zitten er niet bij. 

 

Downgraden? Dat kan. 

Je kunt de wagenzeilen weglaten en/of het kuipgrondzeil voor de voortent. Handig als je die zelf hebt en ze nog goed zijn. Zie de prijsopties helemaal onderaan de tekst.

 

Installatie: Als je geluk hebt kun je de tent zo op je huidige wagen ritsen! Lukt dat niet door andere ritsen, dan haal je de oude Astro tent en softtop van de wagen en van het frame (zo gedaan). Vervolgens haal je de bodemplaat van de vouwwagen los, deze zit vast met bouten. Hierna kun je het oude wagenzeil verwijderen en het nieuwe wagenzeil plaatsen. Gaten even goed afkitten. Daarna bodemplaat weer vastzetten en je kunt de nieuwe tent gaan plaatsen/aanritsen! Dan nog even de nieuwe softtop voorzien van de eerder verwijderde RVS-stang en klaar!

 

Compatibiliteit: Heb je een Astro die erg lijkt op deze Astro? Dus de voorwand van je voortent loopt recht naar beneden en heeft ovale ramen (zie laatste voorbeeldfoto)? Dan zit je goed en kun je deze vouwwagentent dankzij de meegeleverde wagenzeilen zonder meer plaatsen. Heb je een andere Astro dan is plaatsing ook mogelijk maar zul je het voortentframe zelf iets aan moeten passen/verlengen, omdat de voortent van deze Astro iets dieper is dan je eigen Astro (neem even contact op!).

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

 

Kies zelf de samenstelling:

1.250,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch

Foto's