// Vouwwagens en accessoires gratis aan huis geleverd

Kees Kampeert presenteert vouwwagen: Numero Dertien

🌱 Nieuw in 2023

🎯 Officiële introductie 13 februari a.s.

SCHEEMDA - JANUARI 2023
Kees Kampeert presenteert in 2023 haar eigen vouwwagenmodel: de Kees Kampeert Numero Dertien. Genoemd naar een gehucht in de Provincie Groningen. ‘In Groningen liggen onze roots, dus die keuze was snel gemaakt’, aldus eigenaar Jelle Holtkamp (44).

Circulaire vouwwagen
De Kees Kampeert No13 is een circulaire vouwwagen (Eco Hybride) en dat is nieuw in vouwwagenland: “We hergebruiken de wagenonderdelen van metaal zoals het onderstel en het karkas van de wagen. De zeilen die op de wagen worden geplaatst zijn helemaal nieuw en de tent van de vouwwagen ook. Deze is zelfs helemaal nieuw ontworpen. Hij vouwt heel snel open en dankzij de 2 ruime kindertenten kunnen er 4 kinderen in de Numero Dertien slapen. Of twee kinderen hebben elk een hele ruime Kinderbedstee, dat kan ook. Zonder kindertenten heb je juist een extra grote woonkamer tot je beschikking en is de Numero Dertien een supersnelle 2-persoons.”

Kampeerfamilie
Jelle Holtkamp komt uit een echte kampeerfamilie: zijn opa en naamgenoot Jelle Holtkamp sr. kampeerde al in 1928 met zijn tent van eigen ontwerp op Ameland en zijn vader Bert Holtkamp ontwierp later de Holtkamper Flyer, waarna Holtkamper niet meer weg te denken was van de Nederlandse kampeermarkt. Jelle Holtkamp werkte zelf ook jaren in het bedrijf dat ooit in het Groningse Ter Apel begon. In 2017 werd het merk verkocht aan de Campfire Group. In hetzelfde jaar begon Jelle Holtkamp met zijn "Kees Kampeert”.

A-kwaliteit
Hoe snel de Numero Dertien ook is op te zetten, de gebruikte materialen zijn zeer klassiek en degelijk. Holtkamp: “Ik heb in de loop van de jaren met allerlei materialen en technieken geëxperimenteerd maar ik merkte dat een hele goede en sterke tent nog steeds gewoon van katoen gemaakt moet worden. En dat hij uit Europa moet komen. Alleen dan voelt het zoals het moet voelen. Bovendien ben je er dan zeker van dat de tent waterdicht is. Ik ben wel bij fabrieken in China geweest maar het maken van hoogwaardige kampeertenten blijft een ambacht die we hier veel beter beheersen dan in het Verre Oosten. En dat moeten we koesteren. Gelukkig zijn er nog steeds Nederlandse merken als De Waard Tenten die hier net zo over denken.” 

 

Bestellen via internet
Kees Kampeert verkoopt haar vouwwagens via haar webshop door heel Nederland. Ook de nieuwe Numero Dertien zal op deze manier worden aangeboden. De klant ontvangt uitgebreide instructiefilmpjes zodat openvouwen op een veldje of camping in de buurt een plezier is. Holtkamp: “Mensen hebben twee weken retourrecht als ze de Numero Dertien bestellen, dus ze hebben echt de tijd om de vouwwagen uitgebreid te bekijken. Maar langskomen in Scheemda kan natuurlijk ook. Wel op afspraak want we zetten de gewenste uitvoering speciaal voor de mensen klaar.”

De Kees Kampeert Numero Dertien wordt op officieel geïntroduceerd op 13 februari 2023 maar is nu al op afspraak te zien in Scheemda.


«