De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Kopen

Online of bij bezichtiging in Scheemda.

Bestellen kan op twee manieren! Je kunt de Kees Kampeert №13 in Scheemda komen bekijken en dan direct bestellen in de configuratie zoals jij hem wilt hebben. Maar je kunt hem ook online kopen met thuislevering. Je hebt vanaf de leveringsdag dan maar liefst 14 dagen de tijd om hem op je gemak te bekijken op een camping of veldje in de buurt. Aan jou de keus!

🎯
"Ik heb hem ongezien gekocht en heb vertrouwd op de filmpjes. In de praktijk vind ik dat deze heel accuraat zijn en een goed beeld geven van de vouwwagen."
- Roelof via De Vouwwagenclub

Bezichtigen in Scheemda

Zo werkt het:

 1. Plan een bezichtiging in de online agenda 
  Per e-mail ontvang je een afspraakbevestiging met offerte. 
 2. Bestel tijdens of na de bezichtiging 
  Onderteken de offerte met de pen of digitaal. We vragen een aanbetaling van €5.500,-.
 3. Je krijgt toegang tot ons kampeerportaal JUIST
  Daar vind je ook alle instructiefilms dus je weet precies hoe alles werkt. 
 4. De Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier
  Of je haalt de Numero Dertien zelf op in Scheemda. Aan jou de keuze!

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Via de knop BOOK NOW kun je zelf een bezichtigingsafspraak maken. We zetten de Kees Kampeert №13 dan voor je op in de uitvoering BASIS, LEEF of MAX.

Book an appointment with Kees Kampeert Vouwwagens using Setmore

Online kopen

Zo werkt het:

 1. Bestel de Numero Dertien via de website
  Kies de BASIS, LEEF of MAX.
 2. Je krijgt toegang tot ons kampeerportaal JUIST 
  Daar vind je ook alle instructiefilms dus je weet precies hoe alles werkt. 
 3. De Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier
  Levering vindt plaats binnen 3 weken of in de maand die staat vermeld. Op een camping of veldje in de buurt heb je alle tijd om de Numero Dertien uit te vouwen en te bekijken.
 4. Helemaal blij? Kampeer ze! 🥳 
  Toch niet jouw kopje thee? Je kunt binnen 14 dagen de overeenkomst herroepen; laat een koerier hem terugbrengen (€ 150,-) of breng hem zelf terug.

Zie ook onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

Vragen

Wat is de levertijd?

Er is geen vaste levertijd. We proberen in het kampeerseizoen altijd een paar wagens op voorraad te hebben maar als het druk is kunnen deze tijdelijk op raken. Ook als een geproduceerde tentenserie helemaal is verkocht, kan het even duren voordat de volgende tentenserie klaar is en er dus weer een Numero Dertien geleverd kan worden.

Kan ik alvast bestellen voor volgend seizoen/jaar?

Ja, dat kan. Je bent dan zeker van tijdige levering én je hebt geen last van eventuele toekomstige prijsverhogingen 😕. 

Kan ik de tent ook los bestellen (voor op mijn eigen vouwwagen)?

Nee, dat bieden we helaas niet aan. Wel is het mogelijk om je Holtkamper Cocoon aan ons te verkopen en een Numero Dertien aan te schaffen 🙂. Vul het verkoopformulier in om een exact bod te ontvangen.  

Tot slot!

Iedere Kees Kampeert Numero Dertien is uniek. Het exemplaar dat we voor jou bouwen kan net even anders zijn dan het showmodel dat je bij ons hebt bekeken en/of de foto's en video's die je op onze website hebt gezien. Is ok toch? Want we maken gebruik van zowel nieuwe als ook gebruikte componenten. Lekker circulair! 😍 ♻️ Onderstaand vind je verdere details.

 • Gebruikte componenten kunnen van elkaar verschillen. Zo heeft een wagenkarkas van 2004 net andere achterlichtarmaturen dan een wagenkarkas van 2006.  Ook komt het voor dat we delen van een wagenkarkas of tentframe moeten vervangen. Dan worden gebruikte met ongebruikte gecombineerd.

 • De dissel van de wagen kan zich aan de linkerkant of aan de rechterkant van de tent bevinden (gezien vanaf de Leefluifel). Hier heb je helemaal geen last van maar puur dat je het even weet. 😉

 • Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. De oppervlakte kan beschadigd en/of verouderd zijn en kan vlekken/sporen bevatten.

 • Bij ons mogen ook nieuwe componenten best een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben. Ook dat voorkomt onnodig afval!