Vouwwagens

Occasion en Refurbished


In de winter een vouwwagen kopen? Zeker! Juist in de winter hebben we de mooiste gebruikte en refurbished vouwwagens nog op voorraad (want iedereen is in winterslaap)! Dus als je een mooie Holtkamper zoekt voor 2020 kun je hem het beste nu al uitkiezen! Geen stallingsmogelijkheid? Wij kunnen je nieuwe aankoop voor je stallen t/m maart 2020! Vraag naar de mogelijkheden.

Geluk zit in een klein hoekje!

Wie weet vind je bij ons de ideale vouwwagen! Want geluk zit in een klein hoekje (zoals Kees altijd zegt). Wij verkopen mooie gebruikte en refurbished vouwwagens van het merk Holtkamper en we hopen natuurlijk dat jouw of jullie perfecte model er bij zit! We hebben ze stuk voor stuk zelf geselecteerd en gecontroleerd en het zijn allemaal mooie exemplaren. Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je de vouwwagen aan huis laten leveren of hem ophalen in Groningen, net wat je wil!

Je Holtkamper verkopen?

Je wilt de Holtkamper vouwwagen verkopen maar je hebt geen tijd of zin om hem zelf via Marktplaats te verkopen? Begrijpelijk. Misschien kunnen wij je Holtkamper inkopen. Vul het formulier in en we komen er snel op terug!


🏆= refurbished 🥇 = super occasion🥈 = goede occasion 🥉= prima occasion 🧹= budget occasion

Nu te koop:

Helaas...

Al verkocht!