Vouwwagens aan huis geleverd // Met garantie + recht van retour.

Start » Over » Over hybride vouwwagens

👣 Over hybride vouwwagens 

// Gereviseerde wagens met nieuwe/vernieuwde tenten


Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert bouw ik hybride vouwwagens van topkwaliteit: gebruikte, gereviseerde delen worden hierbij gecombineerd met nieuwe of vernieuwde delen. Zo ontstaan vouwwagens met een langere levensduur, een kleinere footprint én een interessante prijs! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook. 

hybride
Mengsel, kruising, samenstelling, van verschillende bronnen


Een bijna-nieuwe vouwwagen. En nog hartstikke circulair ook.

Als je een hybride vouwwagen koopt bij Kees Kampeert zit alles goed. De wagen is volledig gereviseerd en de tent is nieuw of vernieuwd. Natuurlijk kampeert dat lekkerder dan met zomaar een tweedehandsje. Sterker nog: je hebt bijna het gevoel dat hij nieuw is, omdat alles klopt en de vouwwagen er netjes uit ziet. Bovendien doe je zonder dat je het merkt een erg goede daad: je bespaart een flinke bult aan Co2! Alle gereviseerde onderdelen in jouw vouwwagen hoefden immers niet opnieuw geproduceerd te worden en dat scheelt natuurlijk enorm in de 'product-footprint' 👣. Goed bezig! 😁

Het scheelt in de kosten. Maar het geeft ook een héél goed gevoel. 

Het is ontzettend leuk om gebruikte onderdelen te gebruiken. Ze hebben een historie én je redt ze bovendien volledig van de ondergang. En dat is maar goed ook want ze kunnen nog vreselijk lang mee! Dingen als het chassis van de wagen, het tentframe, de lattenbodem en de wagenopbouw hebben een bijna-ongelimiteerde levensduur. En ze geven ons (en jou hopelijk ook) een heel goed gevoel! Uiteraard scheelt het ook flink in de uiteindelijke verkoopprijs van de vouwwagen.

Mede mogelijk gemaakt door...
Slimme keuzes uit het verleden! 😀

Een product van doorsnee-kwaliteit komt natuurlijk niet snel in aanmerking voor hergebruik. Een product met hoge kwaliteitsmaatstaven wel. Bij de gebruikte vouwwagens die de basis vormen van onze hybride vouwwagens, is al in het allereerste ontwerp gekozen voor de hoogste kwaliteit en voor materialen die ontzettend lang mee gaan (geanodiseerd aluminium, geborsteld roestvrijstaal, epoxygecoat en gegalvaniseerd staal). Wij zetten deze hoogwaardige ontwerptaal natuurlijk graag voort bij het plaatsen van vervangende onderdelen, zoals een nieuw tentdak of een nieuwe tent.