Kopaf Aktie

De Kopaf Aktie is helaas afgelopen 😢.
Als je slim bent bestel je de Kees Kampeert №13 nu alvast!
Je weet dan zeker dat je hem vroeg in het seizoen kunt gebruiken én je mag voor 450 euro aan gratis accessoires uitkiezen. De enige spelregel is dat je instemt met winterlevering*. 

KOPAF AKTIE
Bestelmoment: Nu 🙂
Gratis accessoires: Ter waarde van € 450,-
Levering: December 2023 t/m maart 2024* - zodra hij klaar staat

*De maand van levering wordt door Kees Kampeert bepaald. Zelf ophalen of aan huis laten bezorgen. 

Plan bezichtiging

Vragen

Waarom heet de Aktie KOPAF?

Kopaf is een 'buurtschap' in de buurt van Scheemda. Lekker Gronings dus, net als wij. En natuurlijk is 'de kop eraf' doordat je gratis accessoires krijgt. 

Waarom houden jullie een aktie?

Goede vraag! Het is heel simpel: we zijn dankbaar als we  vouwwagens kunnen uitleveren in de winter. Dat houdt onze productie ook in de winter op gang en de voorjaarspiek wordt hierdoor net iets kleiner. Daarom zetten we hier gratis accessoires tegenover.

Waarom bepalen jullie de aflevermaand?

We willen graag filevorming voorkomen. Zodra jouw Numero Dertien bijna klaar is willen we hem ook graag aan je leveren zodat we genoeg ruimte over houden om te kunnen produceren. 

Kan ik de 450 euro ook gewoon aftrekken van de verkoopprijs?

Nee. Je mag het bedrag (450 euro) besteden aan accessoires maar je kunt het bedrag niet in mindering brengen op de prijs van de Numero Dertien zelf (BASIS, LEEF of MAX).

Is het niet een beetje vroeg om te bestellen? 🧐

Nee! 😀 Het is juist een ideaal moment. Jij kunt straks als eerste op pad als het nieuwe kampeerseizoen begint. Je hebt geen last van oplopende levertijden of onderdelen en accessoires die even niet leverbaar zijn. Want jij hebt je zaakjes op orde 👍😄.