Kijken en kopen

We bieden 3 mogelijkheden om de №13 te bekijken en bestellen: een kijkafspraak in Scheemda, deurmatbezichtiging aan huis of online bestellen met retourrecht.

Kijkafspraak

Je bekijkt de №13 bij ons in Scheemda op een moment die je zelf kiest in de online agenda. Neem contact met ons op als je geen geschikte dag kunt vinden!

Deurmatbezichtiging

Je krijgt een №13 te leen! Hij wordt aan huis bezorgd en je klapt hem uit op een veldje of camping in de buurt. Ideaal als je geen tijd hebt om naar Scheemda te komen. 

Online bestellen

Je bestelt de №13 online en we leveren hem bij je thuis af. Je hebt tijdens 14 dagen retourrecht alle tijd om hem grondig te leren kennen!

Zo werkt online bestellen

 1. Bestel de Numero Dertien via de website
  Betaal ineens of doe een aanbetaling van 32% met de kortingscode AANBETALEN.
 2. Je krijgt toegang tot ons online kampeerdersportaal
  Daar vind je ook alle instructiefilms dus je weet precies hoe alles werkt.
 3. We bouwen je №13 volgens de opgegeven specificaties
  Hebben we nu al zin in!
 4. De Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier
  Als je nog een restbetaling hebt openstaan, betaal je deze 3 werkdagen vóórdat de №13 wordt geleverd. Op een camping of veldje in de buurt heb je alle tijd om de Numero Dertien uit te vouwen en te inspecteren 🙂.
 5. Helemaal blij? Kampeer ze! 🥳 
  Toch niet jouw kopje thee? Je kunt binnen 14 dagen de overeenkomst herroepen; laat een koerier hem terugbrengen (kosten koper) of breng hem zelf terug.

Zie ook onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

Zo werkt bestellen in Scheemda

 1. Maak een kijkafspraak via de online agenda
  Je ontvangt een afspraakbevestiging + offerte per e-mail. 
 2. Bestel tijdens of na de bezichtiging 
  Onderteken de offerte met de pen of digitaal. We vragen een aanbetaling van €4.500,-.
 3. Je krijgt toegang tot ons online kampeerdersportaal
  Daar vind je ook alle instructiefilms dus je weet precies hoe alles werkt. 
 4. We bouwen je №13 volgens de opgegeven specificaties
  Hebben we nu al zin in!
 5. De Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier
  Of je haalt de Numero Dertien zelf op in Scheemda. Aan jou de keus! Als je nog een restbetaling hebt openstaan, betaal je deze 3 werkdagen vóórdat de №13 wordt geleverd.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Tot slot

Iedere Kees Kampeert Numero Dertien is uniek. Het exemplaar dat we voor jou bouwen kan net even anders zijn dan het showmodel dat je bij ons hebt bekeken en/of de foto's en video's die je op onze website hebt gezien. Is ok toch? Want we maken gebruik van zowel nieuwe als ook gebruikte componenten. Lekker circulair! 😍 ♻️ Onderstaand vind je verdere details.

 • Gebruikte componenten kunnen van elkaar verschillen. Zo heeft een wagenkarkas van 2004 net andere achterlichtarmaturen dan een wagenkarkas van 2006.  Ook komt het voor dat we delen van een wagenkarkas of tentframe moeten vervangen. Dan worden gebruikte met ongebruikte gecombineerd.

 • De dissel van de wagen kan zich aan de linkerkant of aan de rechterkant van de tent bevinden (gezien vanaf de Leefluifel). Hier heb je helemaal geen last van maar puur dat je het even weet. 😉

 • Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. De oppervlakte kan beschadigd en/of verouderd zijn en kan vlekken/sporen bevatten.

 • Bij ons mogen ook nieuwe componenten best een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben. Ook dat voorkomt onnodig afval!

 • Het gebruikte tentdoek is 100% katoen (Ten Cate). Geverfd doek kan pigment achterlaten op niet-geverfd doek (ecru) of bisonyl.