Prijzen en opties

De Kees Kampeert Numero Dertien is er in drie uitvoeringen: Basis, Leef en Max! De Basis is perfect voor stellen, de Leef voor stellen en gezinnen en de Max is super-compleet!

🎯 Snelle levering? Kan! Zie onderstaand. 👍 

Last minutes

Opties / accessoires

Vergelijk Basis, Leef en Max

*Kantel je telefoon* №13 BASIS №13 LEEF №13 MAX
Geschikt voor Stel Stel of gezin Gezin of stel met (klein-)kinderen
Vouwwagentent met Dagluifel links en rechts ✔️ ✔️ ✔️
Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✔️ ✔️ ✔️
Sterrenstrook in Woonkamer ✔️ ✔️ ✔️
Bedstee van buitententdoek ✔️ ✔️ ✔️
Lattenbodembed ✔️ ✔️ ✔️
Bagagekast 750 l onder bed ✔️ ✔️ ✔️
Anti-slipmat in bagageruimte ✔️ ✔️ ✔️
Voorwand met veranda/boerendeur ✔️ ✔️ ✔️
Kees Kampeert Haringtas ✔️ ✔️ ✔️
Leefluifel compleet - incl. zijwanden, 2 windschermen en voorwand optie ✔️ ✔️
Kees Kampeert Stokkentas optie optie ✔️
Dekzeilvergroter optie optie ✔️
Kinderbedstee optie optie ✔️
Tweede Kinderbedstee optie optie optie
Kofferkeuken Aluminium optie optie optie
Gereviseerde lichtgewicht wagen met Alko chassis en karkas van geanodiseerd aluminium (280 kg) ✔️ ✔️ ✔️
Oplooprem en handrem ✔️ ✔️ ✔️
Grote wielen met 13 inch banden ✔️ ✔️ ✔️
Schokdempers (vereiste keuring 100 km/h Duitsland) optie optie ✔️
Keuring 100 km/h Duitsland optie optie ✔️
Uitdraaisteunen met voetjes ✔️ ✔️ ✔️
Reservewiel met drager ✔️ ✔️ ✔️
Disselslot SCM-goedgekeurd optie optie nu gratis

🎯
"Ik heb hem online gekocht. In de praktijk vind ik dat de filmpjes een accuraat beeld geven van de vouwwagen."
- Roelof via De Vouwwagenclub

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien Basis op?

Supersnel, binnen een paar minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien Basis?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk (later) slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Leefluifel?

Ja dat kan! Ga eerst maar eens lekker kamperen met de Basis en zijn Dagluifels dan zie je vanzelf of je de Leefluifel erbij wilt hebben. Een argument om toch direct al voor de Leefluifel te kiezen: je betaalt een lager bedrag voor de Leefluifel als je direct voor de LEEF-uitvoering kiest. 

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Leef op?

Echt heel snel, binnen tien minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Leef?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Kinderbedstee?

Ja dat kan! Als blijkt dat hij toch handig is voor je (klein-)kinderen, dan kun je hem er zo bijbestellen (mits voorradig).

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Max op?

Echt heel snel, binnen een kwartier. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! En wat zo fijn is: de Kinderbedstee plaats je op je dooie gemak zodra de vouwwagen klaar staat. Je hoeft niks apart in te ritsen of af te spannen, de Kinderbedstee hoef je alleen maar aan de hoofdtent te haken, klaar! 🥳

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Max?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen en de Kinderbedstee nog eens 1 of 2. Maar je kunt natuurlijk heel gemakkelijk extra slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer, of de slaapplaatsen wat ruimer maken door een extra Kinderbedstee te plaatsen. Want je hoeft niet per se 2 kinderen in een Kinderbedstee te proppen (hoewel het gemakkelijk past hoor, 200x140cm), je kunt je kinderen ook hun eigen Kinderbedstee gunnen 😁.

Kan ik later nog kiezen voor een extra Kinderbedstee?

Ja hoor dat kan. Ga eerst maar eens kijken hoe het met één exemplaar bevalt. 

Wat is de levertijd?

Als je bestelt in de herfst- of wintermaanden zit je altijd goed. En ook als je in de late zomer (2e helft augustus of september) op vakantie gaat kunnen we meestal snel leveren. Maar als je in de lente wilt (proef-)kamperen of als je in de schoolvakanties op pad wilt, dan moet je er op tijd bij zijn!

Update 2024: Kees Kampeert gaat dit jaar al op 1 juli op zomervakantie! De laatste leveringen vinden dus in juni plaats en daarna weer in augustus. Dit jaar moet je (afhankelijk van je vakantieplannen) dus nog iets meer opschieten dan anders, sorry ☺️.

Hoe lang heb ik garantie?

Een hele goede vraag! Bij veel fabrikanten is het antwoord "twee jaar", maar eigenlijk is dat onzin. Bij veel producten heb je namelijk langer garantie, in feite zolang als je mag verwachten. Hier lees je hoe het exact zit, op de website van de Rijksoverheid. Mede vanwege het bestaan van deze uitgebreide wetgeving bieden we geen 'verlengde garantie' o.i.d. aan waar je flink voor moet betalen. De bestaande wetgeving geeft je al voldoende rechten! 

En dan is er nog de servicegerichte en persoonlijke houding van Kees Kampeert. Misschien is deze nog wel belangrijker dan je wettelijke rechten. Als ons product niet voldoet dan wordt je geholpen, klaar. Dit zit diep geworteld in onze bedrijfsvoering en kennen we nu eenmaal zo vanuit onze onze familietraditie.

Plattegronden

Zo werkt online bestellen

 1. Bestel de Numero Dertien via de website
  Betaal ineens of doe een aanbetaling van 32% met de kortingscode AANBETALEN.
 2. Je krijgt toegang tot ons online kampeerdersportaal
  Daar vind je ook alle instructiefilms dus je weet precies hoe alles werkt.
 3. We bouwen je №13 volgens de opgegeven specificaties
  Hebben we nu al zin in!
 4. De Numero Dertien wordt aan huis geleverd door een koerier
  Als je nog een restbetaling hebt openstaan, betaal je deze 3 werkdagen vóórdat de №13 wordt geleverd. Op een camping of veldje in de buurt heb je alle tijd om de Numero Dertien uit te vouwen en te inspecteren 🙂.
 5. Helemaal blij? Kampeer ze! 🥳 
  Toch niet jouw kopje thee? Je kunt binnen 14 dagen de overeenkomst herroepen; laat een koerier hem terugbrengen (kosten koper) of breng hem zelf terug.

Zie ook onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.