De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Kopaf Aktie!

Bestel nu voor seizoen 2024 en ontvang € 450,- aan accessoires cadeau!

Als je slim bent bestel je de Kees Kampeert №13 alvast in augustus of september*! Je weet dan zeker dat je hem vroeg in het nieuwe seizoen kunt gebruiken én je mag voor 450 euro aan gratis accessoires uitkiezen. De enige spelregel is dat je instemt met levering in de winter** van 2023/2024. Je haalt de Numero Dertien zelf op in Scheemda of je laat hem gratis aan huis bezorgen.

KOPAF AKTIE
Bestelmoment: Augustus of september 2023
Gratis accessoires: Ter waarde van € 450,-
Levering: Winter** 2023/2024

*We hebben de Kopaf Aktie geprolongeerd t/m september 2023!
**De leveringsmaand wordt door Kees Kampeert bepaald. Mogelijke leveringsmaanden zijn: (op speciaal verzoek evt oktober 2023), november/december 2023 en januari/februari 2024.

Plan je bezichtiging

Vragen

Waarom heet de Aktie KOPAF?

Kopaf is een 'buurtje' in de buurt van Scheemda. Dus lekker Gronings, net als wij. En natuurlijk is 'de kop eraf' als je gebruik maakt van deze aktie. 

Waarom houden jullie een aktie?

Goede vraag! Het is heel simpel: we zijn dankbaar als we  vouwwagens kunnen uitleveren in de winter. Dat houdt ons bezig. Daarom zetten we hier gratis accessoires tegenover.

Waarom bepalen jullie de aflevermaand?

Zodra de aktie is afgelopen beginnen we met bouwen. Zodra jouw Numero Dertien bijna klaar is, informeren we je hierover zodat we samen een levermoment kunnen prikken. Om filevorming in ons productieproces te voorkomen, verwachten we dat je de vouwwagen in een door-ons-aangegeven-maand komt ophalen. Levering aan huis is echter ook mogelijk!

Kan ik de 450 euro ook gewoon aftrekken van de verkoopprijs?

Nee. Je mag het bedrag (450 euro) besteden aan accessoires  maar je kunt het bedrag niet in mindering brengen op de prijs van de Numero Dertien zelf (BASIS, LEEF of MAX).

Is het niet raar om nu al te bestellen? 🧐

Nee! 😀 Het is juist een ideaal moment. 👍 Zo vlak na de zomervakantie heb je heel scherp voor ogen wat je wil. Straks in de winter heb je het koud en voor je het weet koop je dan een verkeerd product 🫣. Bovendien kun jij straks als eerste op pad als het nieuwe kampeerseizoen begint. Want jij hebt je zaakjes op orde 👍😄.