Kees Kampeert β„–13 Leef

De β„–13 Leef heeft de multifunctionele Leefluifel aan boord. Deze luifel is misschien wel de meest veelzijdige vouwwagenluifel die je ooit hebt gezien. Heerlijk om te hebben bij slecht weer. En bij goed weer. En bij winderig weer. En bij heet weer. En bij... een mooi uitzicht! 

Filmpje

🎯
De Kees Kampeert β„–13 Leef heeft de multifunctionele Leefluifel aan boord. 
Zet hem op met zijwanden, met geopende zijwanden, met of zonder windschermen. Open een Dagluifel of sluit de voorwand. Je kunt echt álle kanten op, onder álle weersomstandigheden.

Kees Kampeert β„–13 Leef € 13.750,-

INBEGREPEN: βœ“Alles van de Kees Kampeert β„–13 Basis βœ“Leefluifel compleet met zijwanden, windschermen en voorwand βœ“Kees Kampeert Stokkentas 

Nieuw: de β„–13 in Gronings Groen

Voor de liefhebbers is de β„–13 er nu ook in Gronings Groen. Het gaat om een beperkte serie die later dit jaar leverbaar zal zijn. Lees meer...

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Leef op?

Echt heel snel, binnen tien minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Leef?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Kinderbedstee?

Ja dat kan! Als blijkt dat hij toch handig is voor je (klein-)kinderen, dan kun je hem er zo bijbestellen (mits voorradig).

Plattegrond

Foto's