De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Kees Kampeert Numero Dertien | Leef

Geen vouwwagen met luifel, maar luifel met vouwwagen 😉

Als je van het echte tentkamperen houdt dan spreekt de 100% katoenen tent van de Kees Kampeert Numero Dertien je vast aan. Hij is vanuit familietraditie ontworpen in Groningen en de materialen stammen allemaal van Europese topfabrikanten zoals Ten Cate en Mehler Texnologies. En hij is natuurlijk hartstikke circulair omdat hij is opgebouwd uit zowel nieuwe als gebruikte componenten! ♻︎

Videopitch

🎯
De Kees Kampeert №13 Leef is niet een vouwwagen met een luifel, maar een luifel met een vouwwagen!
De luifel is namelijk zo ontzettend veelzijdig dat je er heel veel veel tijd onder zult doorbrengen. Zet hem op met zijwanden of met windschermen, zet de zijwanden open als Dagluifel of sluit juist de hele Leefluifel met de voorwand. Je kunt echt ALLE kanten op.

Foto's

Prijs van deze uitvoering

Kees Kampeert Numero Dertien | Leef € 13.450,-

⚠️🤫 Nu beschikbaar: Kees Kampeert Numero Dertien | Leef (licht gebruikt) € 12.250,-

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Leefluifel compleet met zijwanden, windschermen en voorwand ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Compacte wagen (280 kg) ✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Grote bagagekast onder bed ✓Oplooprem en handrem ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Uitdraaisteunen met voetjes ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Kees Kampeert Stokkentas ✓Reservewiel met drager ✓Nu gratis: Disselslot SCM-goedgekeurd (gebruikt)

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Leef op?

Echt heel snel, binnen tien minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Leef?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Kinderbedstee?

Ja dat kan! Als blijkt dat hij toch handig is voor je (klein-)kinderen, dan kun je hem er zo bijbestellen (mits voorradig).

Kan ik fietsen meenemen?

Zeker! Je kunt op de dissel 2 fietsen meenemen. Kies voor een vaste drager of voor een 'knobbel' waarop je je eigen auto-fietsendrager kunt plaatsen. Is de dissel al bezet (met een box) of wil je 2 extra fietsen meenemen? Dat kan dankzij de optionele Trailerhitch: deze trekhaak wordt aan de achterzijde van de wagen gemonteerd en biedt plaats aan een autofietsendrager voor 2 (extra) fietsen. Zie ook de speciale pagina.

Hoe zit het met bagage?

Er zijn twee grote bagagecompartimenten: één onder het zeil en één onder het bed. Onder het zeil plaats je dingen waar je snel bij wilt kunnen of die je wilt wisselen (kleding bijvoorbeeld), onder het bed liggen je vaste kampeerspullen. Zie ook de speciale pagina.

Is de tent waterdicht?

Ja vanaf de allereerste druppel! Wij van Kees Kampeert houden niet van lekkende tenten en we begrijpen niet dat er vouwwagenmerken bestaan die vinden dat lekkage er gewoon bij hoort. Vanuit onze bijna 100-jarige familietraditie ontwerpen en produceren wij de tenten zo dat er geen druppel naar binnen komt.

Is de tent stormvast?

Nou en of. We weten vanuit onze bijna 100-jaar-oude familietraditie hoe we stormvaste vouwwagens moeten maken. Bij storm is het erg belangrijk dat álles klopt: het doek, het garen, het frame, het ontwerp, alles werkt dan samen. En natuurlijk de scheerlijnen! Wij gebruiken uitsluitend de ouderwetse nylon-scheerlijnen met driehoekige spanners van aluminium met aan het uiteinde 2 elastische spanhaken. Alleen zo weten we dat we de wind kunnen trotseren. Oversized stormbanden (die vaak alleen maar stormvast lijken) komen er bij ons niet in. 

Merk je de Numero Dertien achter je auto?

Nou... bijna niet. Hij is voor een vouwwagen extreem licht, namelijk 280 kg. Tel daar wat bagage bij op en je hebt nog steeds niks zwaars achter je auto. Daarnaast is de Numero Dertien heel smal, laag en kort op de weg. Dat betekent dat de wagen niet gaat slingeren, dat je erbij langs kunt kijken en overheen kunt kijken (als je een dekzeilvergroter plaatst verdwijnt dat uitzicht, dat is dan een kleine concessie). Moet je oefenen met rijden? Nee, want er is echt niks aan 🥳. 

Technisch

Naam Kees Kampeert Numero Dertien ®
Bouwjaar 2023/2024
Staat Eco Hybride | met nieuwe én gebruikte componenten
Eigengewicht (Basis) 280 kg (!)
Maximaal toe te laden gewicht circa 450 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg

Plattegrond