De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Kees Kampeert Numero Dertien | Basis

De supersnelle vouwwagen voor 2 personen!

Als je van het echte tentkamperen houdt dan spreekt de 100% katoenen tent van de Kees Kampeert Numero Dertien je vast aan. Hij is vanuit familietraditie ontworpen in Groningen en de materialen komen van Europese topfabrikanten zoals Ten Cate en Mehler Texnologies. De №13 is circulair omdat hij is opgebouwd uit zowel nieuwe als gebruikte componenten! ♻︎

Videopitch

🎯
De Kees Kampeert №13 Basis is misschien wel de snelste 2-persoons vouwwagen die je ooit gaat tegenkomen.
Je hebt geen enkele losse tentstok nodig om hem op te zetten en ook het kuipgrondzeil vouwt direct mee uit. Vier haringen vastzetten, klaar!

🎯
De Kees Kampeert №13 Basis heeft veel te bieden:
 een ruime Bedstee met lattenbodem, een fijne Woonkamer met kuipgrondzeil én twee leuke Dagluifels!

Foto's

Prijs van deze uitvoering

Kees Kampeert 13 Numero Dertien | Basis € 12.250,-

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Compacte wagen (280 kg) ✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Grote bagagekast onder bed ✓Oplooprem en handrem ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Uitdraaisteunen met voetjes ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Reservewiel met drager ✓Nu gratis: Disselslot SCM-goedgekeurd (gebruikt)

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Basis op?

Supersnel, binnen een paar minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Basis?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk (later) slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Leefluifel?

Ja dat kan! Ga eerst maar eens lekker kamperen met de Basis en zijn Dagluifels dan zie je vanzelf of je de Leefluifel erbij wilt hebben. Een argument om toch direct al voor de Leefluifel te kiezen: je betaalt een lager bedrag voor de Leefluifel als je direct voor de LEEF-uitvoering kiest. 

Kan ik fietsen meenemen?

Zeker! Je kunt op de dissel 2 fietsen meenemen. Kies voor een vaste drager of voor een 'knobbel' waarop je je eigen auto-fietsendrager kunt plaatsen. Is de dissel al bezet (met een box) of wil je 2 extra fietsen meenemen? Dat kan dankzij de optionele Trailerhitch: deze trekhaak wordt aan de achterzijde van de wagen gemonteerd en biedt plaats aan een autofietsendrager voor 2 (extra) fietsen. Zie ook de speciale pagina.

Hoe zit het met bagage?

Er zijn twee grote bagagecompartimenten: één onder het zeil en één onder het bed. Onder het zeil plaats je dingen waar je snel bij wilt kunnen of die je wilt wisselen (kleding bijvoorbeeld), onder het bed liggen je vaste kampeerspullen. Zie ook de speciale pagina.

Is de tent waterdicht?

Ja vanaf de allereerste druppel! Wij van Kees Kampeert houden niet van lekkende tenten en we begrijpen niet dat er vouwwagenmerken bestaan die vinden dat lekkage er gewoon bij hoort. Vanuit onze bijna 100-jarige familietraditie ontwerpen en produceren wij de tenten zo dat er geen druppel naar binnen komt.

Is de tent stormvast?

Nou en of. We weten vanuit onze bijna 100-jaar-oude familietraditie hoe we stormvaste vouwwagens moeten maken. Bij storm is het erg belangrijk dat álles klopt: het doek, het garen, het frame, het ontwerp, alles werkt dan samen. En natuurlijk de scheerlijnen! Wij gebruiken uitsluitend de ouderwetse nylon-scheerlijnen met driehoekige spanners van aluminium met aan het uiteinde 2 elastische spanhaken. Alleen zo weten we dat we de wind kunnen trotseren. Oversized stormbanden (die vaak alleen maar stormvast lijken) komen er bij ons niet in. 

Merk je de Numero Dertien achter je auto?

Nou... bijna niet. Hij is voor een vouwwagen extreem licht, namelijk 280 kg. Tel daar wat bagage bij op en je hebt nog steeds niks zwaars achter je auto. Daarnaast is de Numero Dertien heel smal, laag en kort op de weg. Dat betekent dat de wagen niet gaat slingeren, dat je erbij langs kunt kijken en overheen kunt kijken (als je een dekzeilvergroter plaatst verdwijnt dat uitzicht, dat is dan een kleine concessie). Moet je oefenen met rijden? Nee, want er is echt niks aan 🥳. 

Technisch

Naam Kees Kampeert Numero Dertien ®
Bouwjaar 2023
Staat Eco Hybride | met nieuwe én gebruikte componenten
Eigengewicht (Basis) 280 kg (!)
Maximaal toe te laden gewicht circa 450 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg

Plattegrond