Kees Kampeert №13 Basis

Naar de losse stokken hoef je niet te zoeken want die zijn er bij de №13 Basis niet. Alle framedelen zitten al op hun plek. Het is hierdoor niet alleen leuk om de №13 op te zetten, je bent ook gewoon heel snel klaar. Een weekendje weg of een tocht van camping naar camping passen goed bij de №13 Basis.

Filmpje

🎯
De Kees Kampeert №13 Basis
is misschien wel de snelste 2-persoons vouwwagen die je ooit gaat tegenkomen. Je hebt niet één losse tentstok nodig om hem op te zetten en ook het kuipgrondzeil vouwt direct mee. Vier haringen vastzetten, klaar!

🎯
De Kees Kampeert №13 Basis
heeft veel te bieden: een ruime Bedstee, een fijne Woonkamer én twee leuke Dagluifels!

Kees Kampeert №13 Basis € 12.450,-

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Grote bagagekast onder bed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Wagen met Alko chassis inclusief oplooprem en handrem ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Reservewiel met drager ✓Uitdraaisteunen met voetjes Nu gratis: Disselslot SCM-goedgekeurd (gebruikt)

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien Basis op?

Supersnel, binnen een paar minuten. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. 

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien Basis?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen. Maar je kunt heel gemakkelijk (later) slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer: plaats links en/of rechts een Kinderbedstee en je hebt 1-4 extra slaapplaatsen! 

Kan ik later nog kiezen voor een Leefluifel?

Ja dat kan! Ga eerst maar eens lekker kamperen met de Basis en zijn Dagluifels dan zie je vanzelf of je de Leefluifel erbij wilt hebben. Een argument om toch direct al voor de Leefluifel te kiezen: je betaalt een lager bedrag voor de Leefluifel als je direct voor de LEEF-uitvoering kiest. 

Plattegrond

Foto's