De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Kees Kampeert Numero Dertien | Max

De supersnelle gezinswagen met 1 of 2 kindertenten

Als je van het echte tentkamperen houdt dan spreekt de 100% katoenen tent van de Kees Kampeert Numero Dertien je vast aan. Hij is vanuit familietraditie ontworpen in Groningen en de materialen stammen allemaal van Europese topfabrikanten zoals Ten Cate en Mehler Texnologies. En hij is natuurlijk hartstikke circulair omdat hij is opgebouwd uit zowel nieuwe als gebruikte componenten! ♻︎

Videopitch

🎯
Kinderen zijn dol op de Kees Kampeert Numero Dertien | Max!
Logisch want ze hebben hun eigen slaapkamer: de Kinderbedstee. Omdat deze kindertent zo lekker ruim is plaats je er gemakkelijk een oplegmatras in van 200x140 cm waardoor de hele oppervlakte slaap- én speelruimte wordt! Een 2e Kinderbedstee plaats je er trouwens zo bij; handig als ze groter worden of als er een broertje of zusje bij komt 😉.

Foto's

Prijs van deze uitvoering

Kees Kampeert 13 Numero Dertien | Max € 14.200,-

INBEGREPEN: ✓Kees Kampeert Numero Dertien Basistent ✓Leefluifel compleet met zijwanden, windschermen en voorwand ✓Kinderbedstee (blauw of naturel naar keuze) ✓Dekzeilvergroter ✓Sterrenstrook in Woonkamer ✓Compacte wagen (280 kg) ✓Woonkamer met uitritsbaar kuipgrondzeil ✓Grote bagagekast onder bed ✓Oplooprem en handrem ✓Bedstee met lattenbodembed ✓Anti-slipmat in bagageruimte ✓Grote wielen met 13 inch banden ✓Dagluifels (l+r) vanuit Woonkamer ✓Kees Kampeert Haringtas ✓Uitdraaisteunen met voetjes ✓Voorwand met veranda/boerendeur ✓Kees Kampeert Stokkentas ✓Reservewiel met drager ✓Nu gratis: Disselslot SCM-goedgekeurd (gebruikt)

Vragen

Hoe snel zet je de Numero Dertien | Max op?

Echt heel snel, binnen een kwartier. Veel vouwwagenmerken beweren dit maar de Kees Kampeert Numero Dertien maakt het ook echt waar. Je hebt geen losse stokken nodig voor de Basistent en het kuipgrondzeil komt direct al mee naar buiten. Kijk het opzetfilmpje dan zie je het zelf. De Leefluifel zet je op met 2 tot 4 rechtopstaande stokken (met of zonder Dagluifel) dus je hoeft niet te puzzelen met framedelen! En wat zo fijn is: de Kinderbedstee plaats je op je dooie gemak zodra de vouwwagen klaar staat. Je hoeft niks apart in te ritsen of af te spannen, de Kinderbedstee hoef je alleen maar aan de hoofdtent te haken, klaar! 🥳

Hoeveel slaapplaatsen heeft de Numero Dertien | Max?

De Bedstee biedt je twee heerlijke slaapplaatsen en de Kinderbedstee nog eens 1 of 2. Maar je kunt natuurlijk heel gemakkelijk extra slaapplaatsen toevoegen in de Woonkamer, of de slaapplaatsen wat ruimer maken door een extra Kinderbedstee te plaatsen. Want je hoeft niet per se 2 kinderen in een Kinderbedstee te proppen (hoewel het gemakkelijk past hoor, 200x140cm), je kunt je kinderen ook hun eigen Kinderbedstee gunnen 😁.

Kan ik later nog kiezen voor een extra Kinderbedstee?

Ja hoor dat kan. Ga eerst maar eens kijken hoe het met één exemplaar bevalt. 

Kan ik fietsen meenemen?

Zeker! Je kunt op de dissel 2 fietsen meenemen. Kies voor een vaste drager of voor een 'knobbel' waarop je je eigen auto-fietsendrager kunt plaatsen. Is de dissel al bezet (met een box) of wil je 2 extra fietsen meenemen? Dat kan dankzij de optionele Trailerhitch: deze trekhaak wordt aan de achterzijde van de wagen gemonteerd en biedt plaats aan een autofietsendrager voor 2 (extra) fietsen. Zie ook de speciale pagina.

Hoe zit het met bagage?

Er zijn twee grote bagagecompartimenten: één onder het zeil en één onder het bed. Onder het zeil plaats je dingen waar je snel bij wilt kunnen of die je wilt wisselen (kleding bijvoorbeeld), onder het bed liggen je vaste kampeerspullen. Zie ook de speciale pagina.

Is de tent waterdicht?

Ja vanaf de allereerste druppel! Wij van Kees Kampeert houden niet van lekkende tenten en we begrijpen niet dat er vouwwagenmerken bestaan die vinden dat lekkage er gewoon bij hoort. Vanuit onze bijna 100-jarige familietraditie ontwerpen en produceren wij de tenten zo dat er geen druppel naar binnen komt.

Is de tent stormvast?

Nou en of. We weten vanuit onze bijna 100-jaar-oude familietraditie hoe we stormvaste vouwwagens moeten maken. Bij storm is het erg belangrijk dat álles klopt: het doek, het garen, het frame, het ontwerp, alles werkt dan samen. En natuurlijk de scheerlijnen! Wij gebruiken uitsluitend de ouderwetse nylon-scheerlijnen met driehoekige spanners van aluminium met aan het uiteinde 2 elastische spanhaken. Alleen zo weten we dat we de wind kunnen trotseren. Oversized stormbanden (die vaak alleen maar stormvast lijken) komen er bij ons niet in. 

Merk je de Numero Dertien achter je auto?

Nou... bijna niet. Hij is voor een vouwwagen extreem licht, namelijk 280 kg. Tel daar wat bagage bij op en je hebt nog steeds niks zwaars achter je auto. Daarnaast is de Numero Dertien heel smal, laag en kort op de weg. Dat betekent dat de wagen niet gaat slingeren, dat je erbij langs kunt kijken en overheen kunt kijken (als je een dekzeilvergroter plaatst verdwijnt dat uitzicht, dat is dan een kleine concessie). Moet je oefenen met rijden? Nee, want er is echt niks aan 🥳. 

Technisch

Naam Kees Kampeert Numero Dertien ®
Bouwjaar 2023/2024
Staat Eco Hybride | met nieuwe én gebruikte componenten
Eigengewicht 280 kg (!)
Maximaal toe te laden gewicht circa 450 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg

Plattegrond