Tent van topkwaliteit πŸ₯‡

De tent van de Kees Kampeert Numero Dertien is niet zomaar ontstaan! We hebben hem met veel aandacht ontworpen. We wilden hierbij terug gaan naar de basis: naar een vouwwagen die vooral tent is en een tent die vrij is van onnodig tierlantijn. Kwaliteitsniveau? Premium!

Filmpje

🎯
Bij de Kees Kampeert Numero Dertien komt de tent op de eerste plaats. Op de camping verdwijnt de wagen naar de achtergrond.

🎯
Vanuit familietraditie zijn we maar één kwaliteitseis gewend: de állerhoogste kwaliteit
(en het kampeert ook het lekkerst!). De tent is natuurlijk 100% waterdicht 🌧️ en blijft staan bij storm. πŸŒͺ️ 

Vragen

Is de tent waterdicht?

Ja vanaf de allereerste druppel! Wij van Kees Kampeert houden niet van lekkende tenten en we begrijpen echt niet dat er vouwwagenmerken zijn die beweren dat lekkage erbij hoort. Vanuit onze bijna 100-jarige familietraditie ontwerpen wij de tenten zo dat er geen druppel naar binnen kan en dat je geen last krijgt van waterzakken op je tent. 

Is de tent stormvast?

Zeker weten. We weten vanuit onze bijna 100-jaar-oude familietraditie hoe we stormvaste vouwwagens moeten maken. Bij storm is het erg belangrijk dat álles klopt: het doek, het garen, het frame, alles werkt dan samen. En natuurlijk de scheerlijnen! Wij gebruiken uitsluitend de ouderwetse nylon-scheerlijnen met driehoekige spanners van aluminium met aan het uiteinde 2 elastische spanhaken. Alleen zo weten we dat we de wind kunnen trotseren. Oversized stormbanden (die alleen maar stormvast lijken) komen er bij ons niet in. 

Wat is de stahoogte?

De hoogste nok van de Numero Dertien bevindt zich ter hoogte van de Bedstee en deze is 230 cm hoog. De andere nok in de Woonkamer bevindt zich ter hoogte van de voorwand en is 200 cm hoog. Het dak van de Woonkamer loopt dus van 230 cm naar 200 cm. De Leefluifel is qua hoogte enigszins variabel in te stellen. Als je één van de zijkanten van de Leefluifel als Dagluifel opzet dan heb je de hoogste variant.

Kan ik mijn vouwwagen om laten bouwen naar een Kees Kampeert β„–13?

Ja dat kan! Als je een Holtkamper Cocoon hebt met spatborden van aluminium traanplaat én er voldoende bouwcapaciteit beschikbaar is, dan kan het. Je levert de wagen bij ons in en wij bouwen hem om. Informeer naar de actuele mogelijkheden.

Technisch

Staat van de tent Nieuw***
Materiaal van de tent Europese standaarden van de hoogste kwaliteit
Tentdoek 100% Katoen (Ten Cate)
YKK ritsen en klittenband
Vensterfolie met zonnebrilfunctie
Muskietengaas 🦟 van militaire kwaliteit
Grondzeil, versterkingen en afspanlussen van bisonyl
Tentframe Verzinkt+gecoat staal (G)
Roestvrijstaal (N)

Voetnoten
G=gebruikt N=nieuw
**
Gebruikte onderdelen hebben gebruikssporen. Ze kunnen beschadigd zijn en/of sporen bevatten die niet verwijderd kunnen worden.
*** Bij ons mogen ook de ongebruikte onderdelen een plekje of ander 'schoonheidsfoutje' hebben, ontstaan tijdens assemblage of opslag.

Sterrenstrook ©