Vouwwagens aan huis geleverd // Met garantie + recht van retour.

Start » Service » Wat we niet doen

Wat we niet doen... (sorry!) 😔

Deze werkzaamheden bieden we helaas niet aan:

Kees Kampeert reviseert Holtkamper vouwwagens en verkoopt ze via haar webshop, samen met allerlei accessoires. Al onze tijd en energie wordt hier ingestoken! Daarom bieden we onderstaande werkzaamheden helaas niet aan, sorry! 🙂 Maar gelukkig zijn er altijd alternatieven, zie onderstaand.

Tentreparatie ☹︎

Kees Kampeert voert helaas géén tentreparaties uit aan Holtkamper vouwwagens. Maar gelukkig vind je Nederland heel veel goede zeilmakers waar je terecht kunt met je vouwwagentent of accessoire. Gewoon even googlen! Als je geen zin hebt om de tent zelf van je vouwwagen af te halen kun je ook terecht bij een regulier vouwwagen-dealerbedrijf, bijvoorbeeld BRAVO in Ommen of Struckman in Rotterdam. Dan doen zijn dat voor je. Of bij Holtkamper uiteraard!

Wagenonderhoud ☹︎

Kees Kampeert voert helaas géén onderhoud  uit aan Holtkamper vouwwagens (tenzij je hem bij ons hebt gekocht). Het is verstandig de vouwwagen eens in de twee jaar voor onderhoud aan te bieden. En gelukkig kan dit bij ieder regulier caravanbedrijf of aanhangwagenbedrijf. Je kunt het trouwens ook bij je autogarage proberen. Of bij Holtkamper uiteraard!

Reparaties ☹︎ 

Kees Kampeert voert helaas géén reparaties uit aan Holtkamper vouwwagens. Dus ook niet aan framedelen, spatborden, lattenbodems, etc. Je kunt het beste aankloppen bij Holtkamper. Voor sommige zaken kun je wellicht ook terecht bij een aanhangwagenbedrijf, caravanbedrijf of een regulier vouwwagen-dealerbedrijf.

Montage ☹︎

Kees Kampeert monteert helaas géén accessoires of onderdelen op of in Holtkamper vouwwagens (tenzij dit bij het betreffende product staat vermeld). Vaak zijn accessoires ook goed zelf te monteren, vooral met wat tips van ons. Of laat het ergens anders uitvoeren. Waar dit het beste kan, hangt af van het accessoire. Een TrailerHitch kun je bijvoorbeeld prima bij je autogarage op de vouwwagen laten zetten (hebben ze verstand van) en een disselkeuken kan een klusjesman prima voor je op de vouwwagendissel plaatsen. 

Technische onderdelen ☹︎

Helaas beschikken we niet over alle benodigde onderdelen en kunnen we je daar dus ook lang niet altijd aan helpen. Als we ze WEL hebben, dan vind je ze ook in onze webshop! Hebben wij ze niet, dan kun je het beste als eerste bij Holtkamper navragen of je het onderdeel nog bij ze kunt bestellen (nieuw of gebruikt). Als dat niet het geval is, kun je  een oproep op Marktplaats of een gebruikersgroep zetten (zie verderop deze pagina!). Misschien heb je geluk. Een ander idee kan nog zijn om het onderdeel ergens in de buurt na te laten maken, bijvoorbeeld bij een metaalbedrijf als het om een kapot framedeel gaat. 

En... we weten helaas niet alles ☹︎

Jelle Holtkamp is opgegroeid tussen de Holtkamper vouwwagens en werkte er jarenlang. Hij weet daarom van alles maar zeker niet alles! (Al beweert hij soms van wel 😄). Sommige dingen houd je namelijk niet in je hoofd maar staan ergens op papier of hebben maar kort bestaan. Voor veel dingen moeten we je dus doorverwijzen naar Holtkamper in de hoop dat zij je verder kunnen helpen!

Gebruikersgroepen 🥳

Gelukkig zijn er erg veel gebruikers van Holtkamper vouwwagens! Zij kunnen je niet alleen helpen bij gebruikersvragen, maar vaak weten ze ook goed hoe je een technisch probleem kunt oplossen. 

Vouwwagenclub ☺︎

Een leuke plek met een schat aan informatie is het forum van De Vouwwagenclub. Het forum is er voor álle vouwwagenmerken maar er is ook een speciaal Holtkamper forum. Meld je wel even aan, anders zie je het forum niet! 

Link:
www.vouwwagenclub.info

Holtkamper Kampeer Groep ☺︎

Een dagelijkse stroom aan berichten van Holtkamper kampeerders vind je op deze Facebook Groep. Het gaat alle kanten op! Je moet wel even vragen of je mee mag doen, maar volgens onze informatie is er nog nooit iemand geweigerd :-).

Link: 
www.facebook.com/groups/1446674778856369