De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Eco Hybride Vouwwagens ♻︎

Kees Kampeert bouwt circulaire vouwwagens.

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert lever ik circulaire vouwwagens van topkwaliteit. Eco Hybride noemen wij dat! Ze zijn opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Zo ontstaan vouwwagens met een kleinere footprint, een lagere prijs en een heel mooi toekomstperspectief! 

Eco Hybride Vouwwagen
Circulaire vouwwagen opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten

Een bijna-nieuwe vouwwagen. En nog hartstikke circulair ook.

Als je een Eco Hybride vouwwagen koopt bij Kees Kampeert zit alles goed. Hij is opnieuw opgebouwd uit nieuwe én gebruikte (gereviseerde) componenten en daarmee verschilt de vouwwagen natuurlijk flink van een normale gebruikte vouwwagen... Maar ook van een nieuwe! Je doet namelijk zonder dat je het merkt  een hele goede daad: je bespaart een flinke bult aan Co2! Alle gebruikte onderdelen hoeven immers niet opnieuw geproduceerd te worden en dat scheelt  enorm in de 'carbon-footprint' 👣. Goed bezig! 😁

Het scheelt in de prijs. Maar het geeft ook een héél goed gevoel. 

Het is ontzettend leuk om gebruikte onderdelen te gebruiken. Ze hebben een historie én je redt ze bovendien volledig van de ondergang. En dat is maar goed ook want ze kunnen nog vreselijk lang mee. Dingen als het chassis van de wagen, het tentframe, de lattenbodem en de wagenopbouw hebben een bijna-ongelimiteerde levensduur. En ze geven ons (en jou hopelijk ook) een heel goed gevoel! Uiteraard scheelt het ook flink in de uiteindelijke prijs van de vouwwagen.

Mede mogelijk gemaakt door...
Slimme keuzes uit het verleden! 😀

Een product van doorsnee-kwaliteit komt natuurlijk niet snel in aanmerking voor hergebruik. Een product met hoge kwaliteitsmaatstaven wel. Bij de gebruikte vouwwagens die de basis vormen van onze Eco Hybride Vouwwagens, is al in het allereerste ontwerp gekozen voor de hoogste kwaliteit en voor materialen die ontzettend lang mee gaan (geanodiseerd aluminium, geborsteld roestvrijstaal, epoxygecoat en gegalvaniseerd staal). Wij zetten deze hoogwaardige ontwerptaal natuurlijk graag voort bij het plaatsen van vervangende onderdelen, zoals een nieuw tentdak of een nieuwe tent.