// De Vouwwagens van Kees Kampeert

Holtkamper Vouwwagens

Hulp nodig?

Whatsapp  of bel Kees Kampeert!

Whatsapp met +31 50 23 40 900 of bel de Numero Dertien Hotline op hetzelfde nummer als je vragen hebt over onze vouwwagens.

Uitverkocht? 

Is jouw ideale vouwwagen uitverkocht? Zet jezelf op onze zoeklijst en krijg bericht als we er weer één klaar hebben.

Hoe levering aan huis werkt

1. Bestelling

Je bestelt de vouwwagen in de webshop van Kees Kampeert. Dankzij de videopitch  weet je exact wat je koopt.

2. Levering

We leveren de vouwwagen bij je thuis af op een dag die je uitkomt. Onze koeriers komen overal in Nederland.

3. Retourrecht

Je hebt alle tijd (14 dagen) om hem uit te vouwen. Je weet precies hoe het gaat dankzij de stapsgewijze instructiefilmpjes.

4. Kamperen!

Je kampeert nu met een gereviseerde vouwwagen van Kees Kampeert! Genieten (met garantie).

De vouwwagens van Kees Kampeert 

🎯 Het laatste nieuws 

Kees Kampeert presenteert vouwwagen: Numero Dertien

SCHEEMDA - JANUARI 2023Kees Kampeert presenteert in 2023 haar eigen vouwwagenmodel: de Kees Kampeert Numero Dertien. Genoemd naar een gehucht in de Provincie Groningen. ‘In Groningen liggen onze roots, dus die keuze was snel gemaakt’, aldus eigenaar Jelle Holtkamp (44).Circulaire vouwwagenDe Kees Kampeert No13 is een circulaire vouwwagen (Eco Hybride) en dat is nieuw in vouwwagenland: “We hergebruiken de wagenonderdelen van metaal zoals het onderstel en het karkas van de wagen. De zeilen die op de wagen worden geplaatst zijn helemaal nieuw en de tent van de vouwwagen ook. Deze is zelfs helemaal nieuw ontworpen. Hij vouwt heel snel open en dankzij de 2 ruime kindertenten kunnen er 4 kinderen in de Numero Dertien slapen. Of twee kinderen hebben elk een hele ruime Kinderbedstee, dat kan ook. Zonder kindertenten heb je juist een extra grote woonkamer tot je beschikking en is de Numero Dertien een supersnelle 2-persoons.”

Lees meer »

Je Holtkamper verkopen

Modellen: Holtkamper Cocoon Expedition/S/M/XLBouwjaren: 2003-2012We staan bekend om het snelste en gemakkelijkste inkoopsysteem van Nederland, zie deze pagina voor meer informatie.

Lees meer »

Wat is een hybride vouwwagen?

Een hybride vouwwagen van Kees Kampeert is opnieuw opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Daarmee verschilt hij flink van een tweedehands vouwwagen! Hij is lekker fris en technisch gezien heeft hij natuurlijk ook heel wat streepjes voor. En dan de Co2-besparing: alle gebruikte componenten die bij de bouw werden gebruikt hoefden niet opnieuw geproduceerd te worden dus dat verkleint ook jouw eigen footprint 👣 aanzienlijk. Goed bezig dus! 😁

Lees meer »

Te zien op RTL4 bij RTL Kampeert

RTL Kampeert is het televisieprogramma over kamperen op RTL4. Jessica Mendels en Koert-Jan de Bruijn reizen langs de mooiste campings in Nederland en Europa en bekijken de laatste campers, caravans, tenten en vouwwagens.

Lees meer »

Wat we (helaas) niet doen

Wat we doen? Kees Kampeert levert Eco Hybride vouwwagens van topkwaliteit. En natuurlijk verkopen we ook allerlei accessoires.Wat we niet doen? Tenten repareren, vouwwagens beoordelen, accessoires monteren, dat soort dingen. Daar hebben we simpelweg niet de capaciteit voor. Maar gelukkig zijn er altijd andere plekken waar je wél terecht kunt. Hier lees je alles...

Lees meer »

Eco Hybride vouwwagens

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert lever ik unieke Eco Hybride vouwwagens van topkwaliteit: ze zijn opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Zo ontstaan vouwwagens met een kleinere footprint, een lagere prijs en een mooi toekomstperspectief! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.