// Vouwwagens en accessoires gratis aan huis geleverd

Eco Hybride Vouwwagens

Opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten.

Whatsapp ons op 050 -23 40 900  

Kees Kampeert 

Holtkamper

Hulp nodig?

Bel met Kees Kampeert!

Bel met +31 50 23 40 900 om onze voorradige vouwwagens door te spreken! Spreek je naam en nummer in zodat we je zo snel mogelijk kunnen terugbellen. 

Uitverkocht? 

Is jouw ideale vouwwagen uitverkocht? Zet jezelf op onze zoeklijst en krijg automatisch bericht als we er weer één klaar hebben.

Hoe levering aan huis werkt

1. Bestelling

Je bestelt de vouwwagen in de webshop van Kees Kampeert. Dankzij de videopitch  weet je exact wat je koopt.

2. Levering

We leveren de vouwwagen bij je thuis af op een dag die je uitkomt. Onze koeriers komen overal in Nederland.

3. Retourrecht

Je hebt alle tijd (14 dagen) om hem uit te vouwen. Je weet precies hoe het gaat dankzij de stapsgewijze instructiefilmpjes.

4. Kamperen!

Je kampeert nu met een gereviseerde vouwwagen van Kees Kampeert! Genieten (met garantie).

De vouwwagens van Kees Kampeert 

🎯 Het laatste nieuws 

Kees Kampeert Numero Dertien

De Kees Kampeert Numero Dertien is de nieuwste Nederlandse vouwwagen. Maar toch ook weer niet 😄. Want hij is Eco Hybride: er zijn zowel nieuwe als gebruikte onderdelen in de vouwwagen verwerkt. De ecologische voetafdruk is hierdoor een stuk kleiner 🌱 en het kampeerplezier dus nóg groter 👍.

Lees meer »

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert bouw ik hybride vouwwagens van topkwaliteit: gebruikte, gereviseerde delen worden hierbij gecombineerd met nieuwe of vernieuwde delen. Zo ontstaan vouwwagens met een langere levensduur, een kleinere footprint én een interessante prijs! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook. Lees verder...

Lees meer »

Je Holtkamper verkopen

Modellen: Holtkamper Cocoon Expedition/S/M/XLBouwjaren: 2003-2012We staan bekend om het snelste en gemakkelijkste inkoopsysteem van Nederland, zie deze pagina voor meer informatie.

Lees meer »

Wat is een hybride vouwwagen?

Een hybride vouwwagen van Kees Kampeert is opnieuw opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Daarmee verschilt hij flink van een tweedehands vouwwagen! Hij is lekker fris en technisch gezien heeft hij natuurlijk ook heel wat streepjes voor. En dan de Co2-besparing: alle gebruikte componenten die bij de bouw werden gebruikt hoefden niet opnieuw geproduceerd te worden dus dat verkleint ook jouw eigen footprint 👣 aanzienlijk. Goed bezig dus! 😁

Lees meer »

Nu kopen en stallen tot maart 2023

Heb je de ideale vouwwagen gevonden maar kun je hem nu niet kwijt of heb je nog geen stalling? Stal hem dan tot maart 2022 bij Kees Kampeert! Dan weet je wel zeker dat je hem aan de haak 🎣 hebt geslagen en kun je op je gemak een stalling zoeken.

Lees meer »

Wat we (helaas) niet doen

Wat we doen? Kees Kampeert levert Eco Hybride vouwwagens van topkwaliteit. En natuurlijk verkopen we ook allerlei accessoires.Wat we niet doen? Tenten repareren, vouwwagens beoordelen, accessoires monteren, dat soort dingen. Daar hebben we simpelweg niet de capaciteit voor. Maar gelukkig zijn er altijd andere plekken waar je wél terecht kunt. Hier lees je alles...

Lees meer »

Te zien op RTL4 bij RTL Kampeert

RTL Kampeert is het televisieprogramma over kamperen op RTL4. Jessica Mendels en Koert-Jan de Bruijn reizen langs de mooiste campings in Nederland en Europa en bekijken de laatste campers, caravans, tenten en vouwwagens.

Lees meer »

Eco Hybride vouwwagens

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert lever ik unieke Eco Hybride vouwwagens van topkwaliteit: ze zijn opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Zo ontstaan vouwwagens met een kleinere footprint, een lagere prijs en een mooi toekomstperspectief! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.