Vouwwagens aan huis geleverd // Met garantie + recht van retour.

Start » Vouwwagens

Kees Kampeert Vouwwagens

Van topkwaliteit. Thuisbezorgd of zelf ophalen 😀.

Bel of Whatsapp: 050 -23 40 900

Uitverkocht? Zet jezelf op onze zoeklijst!

Hulp nodig?

Bel met onze Vouwwagenlijn!

Bel met +31 50 23 40 900 om onze voorradige vouwwagens door te spreken! Heb je ergens anders een leuke Holtkamper gezien? Kies dan voor een onafhankelijk Adviesgesprek.

Uitverkocht? 

Is jouw ideale vouwwagen uitverkocht? Zet jezelf op onze zoeklijst en krijg automatisch bericht als we er weer één klaar hebben.

Actueel

Click&Collect bij Kees Kampeert 

Als je de vouwwagen liever zelf ophaalt dan kan dat met Click&Collect. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat. Meer info...

Te zien op RTL4 bij RTL Kampeert

In 2022 zijn de vouwwagens van Kees Kampeert te zien bij RTL Kampeert op RTL4. Meer info...

Hoe levering aan huis werkt

1. Bestelling

Je bestelt de vouwwagen in de webshop van Kees Kampeert. Dankzij de videopitch  weet je exact wat je koopt.

2. Levering

We leveren de vouwwagen bij je thuis af op een dag die je uitkomt. Onze koeriers komen overal in Nederland.

3. Retourrecht

Je hebt alle tijd (14 dagen) om hem uit te vouwen. Je weet precies hoe het gaat dankzij de stapsgewijze instructiefilmpjes.

4. Kamperen!

Je kampeert nu met een gereviseerde vouwwagen van Kees Kampeert! Genieten (met garantie).

De vouwwagens van Kees Kampeert 

🎯 Het laatste nieuws 

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert bouw ik hybride vouwwagens van topkwaliteit: gebruikte, gereviseerde delen worden hierbij gecombineerd met nieuwe of vernieuwde delen. Zo ontstaan vouwwagens met een langere levensduur, een kleinere footprint én een interessante prijs! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook. Lees verder...

Lees meer »

Wat is een hybride vouwwagen?

Een hybride vouwwagen van Kees Kampeert is opnieuw opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Daarmee verschilt hij flink van een tweedehands vouwwagen! Hij is lekker fris en technisch gezien heeft hij natuurlijk ook heel wat streepjes voor. En dan de Co2-besparing: alle gebruikte componenten die bij de bouw werden gebruikt hoefden niet opnieuw geproduceerd te worden dus dat verkleint ook jouw eigen footprint 👣 aanzienlijk. Goed bezig dus! 😁

Lees meer »

Te zien op RTL4 bij RTL Kampeert

RTL Kampeert is het televisieprogramma over kamperen op RTL4. Jessica Mendels en Koert-Jan de Bruijn reizen langs de mooiste campings in Nederland en Europa en bekijken de laatste campers, caravans, tenten en vouwwagens.

Lees meer »

Hybride vouwwagens

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp! Met Kees Kampeert lever ik unieke hybride vouwwagens van topkwaliteit: ze zijn opgebouwd uit nieuwe én gebruikte componenten. Zo ontstaan vouwwagens met een kleinere footprint, een lagere prijs en een mooi toekomstperspectief! En: we bezorgen ze gratis aan huis met recht van retour, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.