TrailerHitch monteren

Op je Holtkamper vouwwagen

TrailerHitch monteren

Is je Holtkamper geschikt voor het monteren van een TrailerHitch en heb je een TrailerHitch bij ons gekocht? Dan kunnen wij de montage verzorgen. Blijkt de TrailerHitch niet op je vouwwagen te passen? Dan betaal je alleen voorbereidingskosten van 45 euro.

 

Heb je nog geen TrailerHitch bij ons gekocht? Kijk dan eerst even of we er één te koop hebben staan momenteel!

 

Je dient de vouwwagen te brengen en weer op te halen. Of kies voor onze haal- en brengservice.

Doorlooptijd is afhankelijk van het moment in het seizoen maar reken op zo'n 2-3 weken. 

 

Herroepingsrecht 

Vanwege het wettelijke herroepingsrecht moeten we nadat je de bestelling hebt geplaatst, 14 dagen wachten tot we echt aan de slag kunnen gaan met je vouwwagen, want dan pas vervalt je herroepingsrecht. Wil je dat we direct beginnen? Laat ons dan nadat je hebt besteld even per e-mail weten dat je wilt afzien van het herroepingsrecht zodat we direct aan de slag kunnen Zie ook onze herroepingsvoorwaarden.

 

Verzeker zelf je vouwwagen!

Je dient de vouwwagen zelf te hebben verzekerd tegen brand, diefstal, transportschade, etc. De vouwwagen blijft immers gewoon jouw eigendom en is derhalve niet door Kees Kampeert te verzekeren tegen al dit soort risico's. Indien je verzekering bepaalde eisen stelt aan hoe de vouwwagen wordt beveiligd tegen diefstal (bijv. goedgekeurd slot), laat dit dan tijdig aan Kees Kampeert weten en lever de benodigde anti-diefstal-sloten mee zodra de vouwwagen wordt vervoerd. 

175,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg

Als we een TrailerHitch in huis hebben, verschijnt deze onderstaand!

Onze Haal- en Brengservice: