// Vouwwagens en accessoires gratis aan huis geleverd

Webshop FAQ 

// Zo koop je een vouwwagen of accessoire bij Kees Kampeert.

Een vouwwagen of accessoire bij ons kopen is ontzettend gemakkelijk 🙂 want we leveren alles aan huis! In deze FAQ leggen we het verder uit.

Kan ik vouwwagens komen bekijken?
Ja én nee... 😀

Je kunt je bestelde vouwwagen afhalen (en bekijken) in Scheemda, zeker! Je reserveert de vouwwagen via de website en je betaalt daarbij een reserveringsborg, zie de prijsopties van de betreffende vouwwagen. We zetten hem op een afgesproken dag uitgeklapt voor je klaar zodat je hem goed en uitgebreid kunt bekijken. 

Is het toch niet de juiste vouwwagen? Dan wordt de borg direct weer op je rekening gestort. Bezichtigen zonder reserveringsborg is helaas niet mogelijk.

Meerdere vouwwagens tegelijkertijd komen bekijken om je te oriënteren kan  helaas niet bij ons. Hiervoor moeten we je doorverwijzen naar Holtkamper of een ander vouwwagenbedrijf. Maar misschien durf je het wel gewoon aan om een vouwwagen via onze webshop te bestellen. Dan heb je immers vanaf het moment dat hij bij je voor de deur staat zeeën van tijd (14 dagen) om definitief te beslissen of je hem wilt houden. 

Kan ik een product afhalen in Scheemda?Vouwwagens: ja
Accessoires: nee

Kees Kampeert is 100% ingericht op de verkoop via de webshop. Daarom kun je helaas niet zomaar langskomen om een product te bekijken (er is geen klassieke winkel). Via onze website proberen we ieder product duidelijk te presenteren en natuurlijk beantwoorden we graag je vragen zodat je met een gerust gevoel kunt bestellen. En valt het product toch tegen of past het niet? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na levering herroepen. Vanaf het herroepingsmoment heb je opnieuw 14 dagen om het product weer bij ons te laten landen ;-).

Wordt alles aan huis geleverd?
Ja! En altijd gratis.

Zelfs vouwwagens en grote accessoires worden gratis aan huis geleverd. Per product kijken we wat de beste methode is. Als een product met een koerier op pad gaat (een vouwwagen of een keuken bijvoorbeeld), dan overleggen we natuurlijk tijdig wat voor jou de beste leverdatum is. 

Kan ik een product retourneren?
Zeker! 

Voor iedere bestelling geldt het normale herroepingsrecht. Zie ook onze herroepingsvoorwaarden. Wel draag je zelf de kosten voor het eventueel retourneren van het product. Bij een vouwwagen kunnen wij het retourtransport echter ook verzorgen voor een gereduceerd tarief, dus dat komt altijd goed.

Kopen jullie ook accessoires in?
Nee, sorry.

We kopen geen losse spullen in. De accessoires die wij verkopen zijn ongebruikt of overgebleven van een vouwwagen die reeds is verkocht. Je kunt je accessoires het beste op Marktplaats aanbieden als je ze wilt verkopen.

Is dit alles?
Nee! Onze FAQ blijft met ons mee groeien.

Meer is dus onderweg.