Holtkamper Spacer XL Refurbished

Met zithoek en verrijdbaar bed!

Holtkamper Spacer XL Refurbished (occasion)

De Spacer XL van Holtkamper is een erg aantrekkelijk model met een leuke zithoek in de wagen! En een bedlade waardoor je op twee plekken in de tenttrailer kunt slapen: boven de zitruimte (als je die op dat moment niet wilt gebruiken) of juist boven de deksel. Je verrijdt de bedlade in een handomdraai. In beide gevallen heb je in één van de ruimtes stahoogte om je om te kleden.  

 

Refurbished

Deze Holtkamper Spacer XL is in 2019 voorzien van een magazijntent van Holtkamper. Deze tent is in het verleden uitgesorteerd door kleine zogenaamde 'schoonheidsfoutjes' waardoor hij beschikbaar is gebleven voor... deze Refurbished Spacer! Kom hem bekijken of bestel hem online, want hij is uniek en je kunt er probleemloos véle jaren mee op pad.

 

Inclusief:

- Magazijntent Holtkamper Spacer XL, geleverd in 2019

- Voortent met uitzwenkbaar voortentframe (handig: geen losse stokken!)

- Mooie voorwand in de voortent met driehoekige vensters, geleverd in 2019

- Los grondzeil in de voortent van sterk bysonil

- Zitruimte in de wagen met zitkussens en tafel
- Bagageruimte tussen én in de bankkasten, in totaal circa 1.000 liter

- Uitklapbare erker, geleverd in 2019

- Grote ramen in het zitgedeelte en dekselruimte 

- Verrijdbare bedlade met tweepersoons matras

- Slaapcabine afsluitbaar met ritsen

- Deksel met aluminium imperiaal

- Dekselruimte ca. 145 x 200 cm (plek voor spullen of kinderslaapplaatsen)

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen

- Reservewiel onder de wagen

- Controle en onderhoudsbeurt augustus 2019 (lagers, remsysteem, etc) 

- Twee nieuwe banden 2019

 

Foto's en video's 

Bekijk ook de grotere foto's en de video's verderop deze pagina!

 

Historie en info

Deze Spacer is voorzien van een magazijntent (2019) waardoor de meeste tentdelen werden vernieuwd. De nog aanwezige gebruikte tentdelen zijn het voorschort aan de wagen en de voorste strook van de voortent. De trailer (chassis, wagenopbouw en tentframe) stamt van 1998 en is in goede staat (controle en onderhoudsbeurt augustus 2019) en kan nog járen mee! Schoonheidsfoutjes: vlek in het dak van het zitgedeelte (vermoedelijk in de fabriekshal gebeurd), herstelde beschadigingen in de linker zijwand van de voortent en normale gebruikssporen in de voorste strook van de voortent. 

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 2%. Koop je uiteindelijk niet, dan wordt de borg binnen twee dagen teruggestort met aftrek van 20 euro reserveringskosten. Koop je de vouwwagen wel gewoon dan wordt de borg uiteraard in mindering gebracht op het te betalen bedrag. De reservering is geldig tot en met de bezichtigingsdatum en vervalt automatisch 24 uur na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of via onze online agenda! Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging.

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen! 

3.750,00 €

  • 350 kg
  • Beschikbaar!
  • Direct meenemen of thuis laten bezorgen voor 45 euro

Videopitch!

Supersnel vouwsysteem, vergelijkbaar met de Flyer:

Latere versie van de Spacer, maar vergelijkbaar vouwsysteem:

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Maar ophalen in Groningen mag natuurlijk ook.

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.