Holtkamper Flyer Refurbished 🥇

Met nieuw geproduceerde tent van 2019

🥇= refurbished 🥈= super occasion🥉 = degelijke occasion 🧹= budget model

Al in de winter een vouwwagen kopen? Zeker! Juist in de winter hebben we de mooiste gebruikte en refurbished vouwwagens nog op voorraad (want iedereen is in winterslaap)! Dus als je een mooie Holtkamper zoekt voor 2020 kun je hem het beste nu al uitkiezen! Geen stallingsmogelijkheid? Wij kunnen je nieuwe aankoop voor je stallen t/m maart 2020! Vraag naar de mogelijkheden.

Holtkamper Flyer Refurbished (occasion)

Wil je graag een Flyer en ga je het liefste voor fris en helemaal nieuw? Dan is dit je kans! En dat voor een aantrekkelijke prijs. 

 

De tent van deze prachtige Holtkamper Flyer Refurbished 2019 is helemaal nieuw geproduceerd (!) door Holtkamper en geleverd in augustus 2019. Een nieuwere Flyer bestaat dus niet! De tent is uitgevoerd in Holtkamper ECO katoen met de bekende kleurencombinatie naturel-groen-oker. De voortent heeft een inritsbaar kuipgrondzeil van sterk bysonil en natuurlijk zit er ook een mooie voorwand bij waarmee je samen met het voorschort de voortent afsluit tegen tocht en muggen. 

 

En dan de wagen... het is een héle mooie! Want hij beschikt over maar liefst 4 bagageluiken! Dat zie je niet vaak. Twee aan de linkerzijkant, één aan de rechterzijkant en één aan de achterkant. Dankzij deze luiken kun je van alle kanten bij de bagageruimte van de Flyer. Dat is natuurlijk érg handig.  

 

Inclusief:

- Nieuw geproduceerde tent model Holtkamper Flyer, geleverd in augustus 2019

- Voortent met uitzwenkbaar voortentframe (handig: geen losse stokken)

- Openritsbare zijwanden in de voortent

- Uitritsbare voorwand in de voortent, met deur en ramen

- Inritsbaar kuipgrondzeil in de hele voortent van sterk bysonil

- Expedition uitvoering: álle ramen met muskietengaas en vensterfolie met zonnenfilter

- Bedlade met polyethermatras en Froli Bedsysteem (vering onder matras!)

- Tropical binnentent van aangenaam katoen voorzien van veel ventilatie met muskietengaas 

- Zitruimte in het midden met tafel en de okerkleurige zitkussens

- Bagageruimte tussen de bankjes (totaal zo'n 750 liter)

- Bankkasten met bagageruimte (zo'n 250 liter); wandpanelen van de bankjes zijn uitneembaar waardoor de ruimte vrij indeelbaar is!

- Deksel van kunststof honingraat (supersterk!) met imperiaal van geanodiseerd aluminium

- Basisimperiaal op de deksel voor 5 fietsen of dakkoffer (fietsdragers of dakkoffer niet meegeleverd)   

- Achterklepje aan achterzijde, afsluitbaar met sleutel

- "Pack-N-Go System": bagageluiken 3 stuks, afsluitbaar met sleutel

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen

- Lichtmetalen velgen

- Reservewiel onder de wagen 

- Bovag technische onderhoudsbeurt juli 2018

- Banden van 2017 

 

Op de dissel

Op de dissel kun je desgewenst (later) een Holtkamper WhiteBox of GreenBox keuken plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden. Of een fietsendrager, dat kan ook! 

 

Historie en info

De tent van deze Holtkamper Flyer is van 2019, door Holtkamper nieuw geproduceerd. De wagen is van 2006 en ziet er ontzettend netjes uit.  In juli 2018 werd een Bovag servicebeurt (remmen etc) uitgevoerd. 

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 2%. Koop je uiteindelijk niet, dan wordt de borg binnen twee dagen teruggestort met aftrek van 20 euro reserveringskosten. Koop je de vouwwagen wel gewoon dan wordt de borg uiteraard in mindering gebracht op het te betalen bedrag. De reservering is geldig tot en met de bezichtigingsdatum en vervalt automatisch 24 uur na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of via onze online agenda! Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging.

  

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

8.950,00 €

  • 400 kg
  • Beschikbaar!
  • Direct meenemen of thuis laten bezorgen voor 45 euro

Videopitch!

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak via Whatsapp of e-mail.

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.