Holtkamper Astro Refurbished 🏆

Een geweldig model met ongebruikte tent (puntgaaf)!

🏆= refurbished 🥇 = super occasion🥈 = goede occasion 🥉= prima occasion 🧹= budget occasion

Holtkamper Astro Refurbished (verkocht)

Snelle info

Meest geschikt voor: solo of duo

Aantal slaapplaatsen: 1 - 2 (vast bed)

Gehele tent en wagenzeilen: ongebruikt, geplaatst in 2020

Wagen (metalen delen): gebruikt 2007

 

// Dit is de állerlaatste Refurbished Astro die we in deze vorm kunnen leveren! //

Grijp dus je kans als dit model je aanspreekt.

 

De Holtkamper Astro is erg geliefd bij kampeerders die van het echte tentkamperen houden maar graag voortaan van de grond af willen slapen en snel op willen kunnen zetten. Want de Astro is ongelofelijk snel op te zetten, je hoeft NIKS te tillen en je hebt géén losse tentstokken nodig. Daarbij slaap je wél op een lattenbodembed en heb je een prachtige voortent tot je beschikking die je ook als luifel met zijwanden kunt gebruiken. En in de cabine met kuipgrondzeil kun je ook prima 1 of 2 slaapplaatsen creëren. 

 

Refurbished!

Wie wil er nou niet kamperen met een bijna-nieuwe Holtkamper? Deze Holtkamper Astro heeft het in huis want hij is voorzien van een ongebruikte tent! De tent is maar één keer binnen opgezet en hij is dus verder ongebruikt. En dat is nog niet alles, want ook het wagendoek inclusief softtop, de binnentent én de banden zijn nieuw. En de wagen? Die hebben we geleend van een Holtkamper Cocoon! Hierdoor is de wagen van deze Astro Refurbished nog lekker jong en is de opbouw helemaal gemaakt van geanodiseerd aluminium. Kom hem bekijken, want hij is uniek en je kunt er nog een heel kampeerleven mee op pad. En dat voor een héle mooie prijs, die ontzettend ver af ligt van bijvoorbeeld de Holtkamper Nano, die een vergelijkbare indeling heeft.

 

 Inclusief:

- Prachtige vouwwagentent model Holtkamper Astro Expedition (ongebruikt)

- Voorwand in de voortent, ook als luifel op te zetten 

- Gratis accessoire: Inritsbare Tropical voorwand in de voortent, met grote ramen van muskietengaas en vensterfolie (ongebruikt) - zie voorbeeldfoto

- Tentcabine met kuipgrondzeil (dekselruimte) circa 200 x 145 cm van sterk bysonil

- Lattenbodembed van geanodiseerd aluminium met goed matras;

- Kees Kampeert slaapcabine/binnentent met veel muskietengaas, te sluiten met ritsen, 100% insectenvrij (ongebruikt, model)

- Bed opklapbaar met gasdrukveren, daaronder bagageruimte ca 750 liter

- Vouwbaar keukenmeubel (gebruikt) met opbergruimte en veel werkruimte

- Ultra lichtgewicht wagenconstructie van buizenframe (geanodiseerd aluminium) en sterk bysonil (ongebruikt), superlichtgewicht 250 kg!

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen

- Schokdempers (dus mogelijkheid om 100 km/h ontheffing voor Duitse snelweg aan te vragen, kosten circa 125 euro bij Dekra)

Upgrademogelijkheid: fietsendrager voor 2 fietsen op de dissel (wordt los meegeleverd, zelf monteren)

Upgrademogelijkheid: verrijdbare Holtkamper GreenBox keuken (gebruikt) met koelkast, 3-pits gascomfoor en veel opbergruimte

- Reservewiel onder de wagen

- Twee nieuwe banden 2020 in opdracht van Kees Kampeert

- Technische onderhoudsbeurt 2020 (lagers, remsysteem, etc) in opdracht van Kees Kampeert

 

Upgraden of downgraden

Je kunt upgraden met verschillende opties, zie de mogelijkheden met prijzen helemaal onderaan de tekst!

 

Historie en info

Deze Astro is voorzien van een aantal ongebruikte en nieuwe onderdelen, allen vervangen in 2020. De wagen is van 2007 en is in uitstekende staat (het betreft stiekem een nette omgebouwde Cocoon!). De framedelen en het tentframe zijn gebruikt maar kunnen uiteraard nog vele járen mee! De laatste foto's van de Tropical voorwand, de luifel, het vouwbaar keukenmeubel en de trekhaak zijn voorbeeldfoto's.

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 25 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

 

Kies je eigen configuratie:

6.450,00 €

  • 250 kg
  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch!

Supersnel vouwsysteem, vergelijkbaar met deze Astro Hardtop:

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Of kom hem ophalen in Groningen, dat kan natuurlijk ook. 

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.