Holtkamper Spacer SuperRefurb 🏆👌

Ideeal voor 2 personen: lekker snel opzetbaar én met hardtop

🏆👌= SuperRefurb 🏆 = Refurbished🥇 = SuperOccasion 🥈= Occasion 🥉= Nice Price Occasion

Holtkamper Spacer S SuperRefurb (verkocht)

STATUS: VERKOCHT

 

LOCKDOWN-LEVERING: KIES VOOR THUISLEVERING OF CLICK&COLLECT (OPHALEN)

KOOP DEZE VOUWWAGEN NU ONLINE EN LAAT ONS WETEN OF JE HEM WILT OPHALEN (CLICK&COLLECT) ÓF DAT JE HEM THUISGELEVERD WILT KRIJGEN. Bij een online aankoop heb je altijd retourrecht. Je loopt dus geen risico maar je bent wel verzekerd van een prachtige vouwwagen! Want reken maar dat er de komende weken veel interesse zal zijn ;-). Even overleggen? Bel +31 50 23 40 900. Zie ook ons speciale lockdown-blog!

 

SuperRefurb

Bij ons vind je de mooiste vouwwagens van Holtkamper maar dan volledig gereviseerd. Bij deze specifieke vouwwagen is het volgende refurbished en/of vervangen:

- SuperRefurb: voorzien van ongebruikte vouwwagentent! Kan nog een heel kampeerleven mee.

- Binnentent-upgrade: we voorzagen deze Spacer van een nieuwe Kees Kampeert binnentent/slaapcabine

- Onderstel: technisch onderhoud uitgevoerd

- Nieuwe banden links en rechts

 

Snelle info

Geschikt voor: solo of duo

Aantal slaapplaatsen: 1 of 2 (vast bed) + eventueel 1-2 (klein-)kinderen

In je eentje op te zetten: ja

 

Voor tentkampeerders!

De Holtkamper Spacer S is erg geliefd bij kampeerders die van het echte tentkamperen houden maar graag voortaan van de grond af willen slapen en snel op willen kunnen zetten. Want de Spacer is ongelofelijk snel op te zetten, je hebt een hardtop en voor de luifel met zijwanden heb je géén losse tentstokken nodig. De tent is uitgevoerd in Holtkamper ECO katoen, net als de vele tentaccessoires die erbij zitten. De voortent kun je als luifel met zijwanden opzetten maar dankzij de meegeleverde voorwand (en het wagenschort) kun je hem ook als voortent afsluiten bij regen en wind. Daarbij slaap je op een riant lattenbodembed en heb je lekker veel bagageruimte tot je beschikking. En als je wilt kun je in de dekselruimte prima 1 of 2 extra slaapplaatsen creëren, voor als je (klein-)kinderen ook een keertje in de vouwwagen slapen.

 

Refurbished! Met ongebruikte tent.

Wie wil er nou niet kamperen met een bijna-nieuwe Holtkamper? Deze Holtkamper Spacer S heeft het in huis want hij is voorzien van een ongebruikte tent in de kleurencombinatie naturel-groen-oker en hij is werkelijk prachtig! En de wagen? Die is gebruikt maar kan nog vele jaren mee! Het is een echte Holtkamper en dat zie je. Kom hem bekijken, want hij is uniek en je kunt er nog een heel kampeerleven mee op pad. En dat voor een héle mooie prijs, die ontzettend ver af ligt van bijvoorbeeld de Holtkamper Nano, die een vergelijkbare indeling heeft. 

 

Inclusief:

- Ongebruikte vouwwagentent Holtkamper Spacer Expedition met accessoires;

- Voortent met uitzwenkbaar voortentframe (handig: geen losse stokken!)

- Tropical voorwand in de voortent met ramen en deur

- Bagageruimte onder het opklapbare lattenbodembed in totaal circa 1.000 liter

- All Climate vensters (muskietengaas, vensterfolie, luik) van binnenuit te bedienen 

- Ongebruikte Kees Kampeert slaapcabine met veel muskietengaas en afsluitbaar met ritsen

- Geïsoleerd deksel (kunststof honingraat) met aluminium imperiaal

- Dekselruimte ca. 145 x 200 cm (handige binnenruimte of ruimte voor kinderslaapplaatsen)

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen

- Ruime V-dissel voor bijvoorbeeld fietsendrager, bagagebox of WhiteBox disselkeuken

- Reservewiel onder de wagen

- Technische onderhoudsbeurt in opdracht van Kees Kampeert (2020) 

- Twee nieuwe banden in opdracht van Kees Kampeert (2020)

Upgrademogelijkheid: Fietsendrager op de dissel voor 2 fietsen (ook evtl. E-bikes)

 

Foto's en video's 

Bekijk ook de foto's en de video's verderop deze pagina!

 

Historie en info

Deze Spacer is voorzien van een ongebruikte vouwwagentent, origineel Holtkamper, inclusief accessoires. De trailer (chassis, wagenopbouw en tentframe) stamt uit 2001 en is in zeer goede staat, kan nog járen mee! De term 'S' is toegevoegd door Kees Kampeert en geeft mede aan voor hoeveel personen deze Spacer geschikt is. 

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen // EVEN NIET MOGELIJK TIJDENS LOCKDOWN, SORRY! Zie de uitleg in ons blog.

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je toch niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 25 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Nu kopen, later ophalen

 

Wil je de vouwwagen graag aanschaffen maar kun je hem nog even niet kwijt? Wij kunnen de vouwwagen eventueel een tijdje voor je stallen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen! 

 

6.950,00 €

  • 350 kg
  • Let op: slechts 1x beschikbaar!
  • Aan huis geleverd (+1 euro) of zelf ophalen in Groningen-Scheemda

Videopitch!

De Holtkamper Spacer bij Campinglife, RTL4:

Supergemakkelijk vouwsysteem, vergelijkbaar met de Flyer:

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Maar ophalen in Groningen mag natuurlijk ook.

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.