Holtkamper Cocoon S Membrane Airco 🥇

Met de dissel achter de tent!

🏆= refurbished 🥇 = super occasion🥈 = goede occasion 🥉= prima occasion 🧹= budget occasion

Holtkamper Cocoon S Membrane Airco MTT Compact (verkocht)

Snelle info

Geschikt voor: solo of duo

Aantal slaapplaatsen: 1 of 2 (vast bed)

 

De Holtkamper Cocoon S is het perfecte model als je in je eentje of met z'n tweeën gaat kamperen! Of als de kinderen toch al in een eigen tentje slapen. Want de Cocoon is lekker compact en héél gemakkelijk op te zetten! Je zet de Cocoon op zonder te tillen, het kuipgrondzeil van de leefruimte vouwt direct mee uit en de luifel zet je op in een handomdraai met 3 rechtopstaande stokken. Echt snel te doen dus, ook door 1 persoon.

 

En deze Cocoon is éxtra bijzonder omdat hij nog jong is! Van 2008. Daarom beschikt hij over allerlei mooie details van de laatste generatie Cocoons zoals Membrane Airco (dubbeldak) en Zipp Edition (softtop afsluiten met een rits ipv elastiek). Bovendien bevindt zich de dissel bij deze Cocoon áchter de tent (MTT Compact), dus je hebt de héle luifelruimte tot je beschikking!

 

INCLUSIEF:

- MTT Compact - dissel niet onder de luifel maar áchter de tent!

- Ultra lichtgewicht wagenconstructie van buizenframe en sterk bysonil (250 kg)

- Membrane Airco Tentsystem - ventileren én isoleren via je dak!

- Sunrise luifel (dieper!) met zijwanden, snel opzetbaar met slechts 3 staanders

- Waterdicht kuipgrondzeil - in de hele leefruimte, uitritsbaar

- Tropical Binnentent/slaapcabine met veel muskietengaas en opbergpockets

- Holtkamper Droommatras 200 x 140 cm

- Opklapbaar lattenbodembed met daaronder 750 liter bagageruimte

- Softtop ZippEdition (zeil van bysonil) waarmee je de wagen waterdicht afsluit; met extra bagagecapaciteit!

- Holtkamper Haringtas - met toebehoren

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen met lichtmetalen velgen

- Reservewiel onder de wagen

- Technische onderhoudsbeurt 2020 incl twee nieuwe banden!

- Upgrademogelijkheid: fietsendrager op de dissel voor 2 fietsen (ongebruikt, nieuw)

Upgrademogelijkheid: trekhaak achter de wagen tbv autofietsendrager voor 2 fietsen (mits beschikbaar, kosten incl montage + 395 euro) 

- Upgrademogelijkheid: GreenBox disselkeuken met koelbox, 3-pits gascomfoor en heel veel opbergruimte

 

Upgraden?

Kies eventueel voor een fietsendrager op de dissel, een trekhaak achter de wagen en/of een GreenBox keuken. Zie alle prijsopties helemaal onderaan de tekst.

  

Foto's en video's 

Bekijk ook alle (grotere) foto's en video's op deze pagina! De foto van de Sunrise luifel en de trekhaak achter de wagen voor een autofietsendrager zijn voorbeeldfoto's.

 

Verdere info

Deze Holtkamper Cocoon S van de eerste eigenaar is van 2008 en ziet er netjes uit! Zoals je vaak ziet bij eerste eigenaren, zijn ze heel netjes met hun eigendom omgesprongen.

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je toch niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 25 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

5.550,00 €

  • 250 kg
  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch!

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Kan natuurlijk ook!

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.