Holtkamper Cocoon S AdventureTent 🥇

Met Membrane Airco en GreenBox SE keuken!

🏆= refurbished 🥇 = super occasion🥈 = goede occasion 🥉= prima occasion 🧹= budget occasion

Al in de winter een vouwwagen kopen? Zeker! Juist in de winter hebben we de mooiste gebruikte en refurbished vouwwagens nog op voorraad (want iedereen is in winterslaap)! Dus als je een mooie Holtkamper zoekt voor 2020 kun je hem het beste nu al uitkiezen! Geen stallingsmogelijkheid? Wij kunnen je nieuwe aankoop voor je stallen t/m maart 2020! Vraag naar de mogelijkheden.

Holtkamper Cocoon S Membrane (verkocht)

 

Snelle info

Geschikt voor: solo, duo of gezin

Aantal slaapplaatsen: 1 of 2 (vast bed) + 1 tot 3 (Adventuretent)

 

De Holtkamper Cocoon S is het perfecte model als je alleen of met z'n tweeën gaat kamperen! Of als de kinderen toch al in een eigen tentje slapen. Want de Cocoon is lekker compact en héél gemakkelijk op te zetten! Je zet de Cocoon op zonder te tillen, het kuipgrondzeil van de leefruimte vouwt direct mee uit en de luifel zet je op in een handomdraai met 3 rechtopstaande stokken. Echt snel te doen dus, ook door 1 persoon.

 

Deze Cocoon kan worden uitgebreid met een AdventureTent. Dit is een prachtig kindertentje die aan de achterwand van de Cocoon S kan worden geritst. Je hebt maar één stokje hiervoor nodig! En het leuke is: hij ook solitair worden opgezet, als klein stormtentje. Ideaal als je kinderen wat ouder zijn.

 

En deze Cocoon is éxtra bijzonder omdat hij zo jong is! Van 2009. Daarom beschikt hij over allerlei mooie details van de laatste generatie Cocoons zoals Membrane Airco (dubbeldak), Zipp Edition (softtop afsluiten met een rits ipv elastiek) en een 100 km/h keuring voor de Duitse snelwegen. Bovendien bevindt zich de dissel bij deze Cocoon áchter de tent (MTT Compact), dus je hebt de héle luifelruimte tot je beschikking!

 

INCLUSIEF:

- MTT Compact - dissel niet onder de luifel maar áchter de tent!

- Ultra lichtgewicht wagenconstructie van buizenframe en sterk bysonil (250 kg)

- Membrane Airco Tentsystem - ventileren én isoleren via je dak!

- Sunrise luifel (dieper!) met zijwanden, snel opzetbaar met slechts 3 staanders

- Upgrademogelijkheid: Holtkamper GreenBox SE disselkeuken met koelkast, opbergruimte en verrijdbaar als een kruiwagen

- Upgrademogelijkheid: Holtkamper AdventureTent! Zet hem vast aan de achterwand of plaats hem los naast de vouwwagen.

- Waterdicht kuipgrondzeil - in de hele leefruimte, uitritsbaar

- Tropical Binnentent/slaapcabine met veel muskietengaas en opbergpockets

- Holtkamper matras 200 x 140 cm

- Opklapbaar lattenbodembed met daaronder 750 liter bagageruimte  

- Softtop ZippEdition (zeil van bysonil) waarmee je de wagen waterdicht afsluit; met extra bagagecapaciteit!

- Holtkamper Haringtas - met toebehoren

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen met lichtmetalen velgen

- Schokbrekers onder de wagen;

- 100 km/h-keuring Duitsland

- Reservewiel onder de wagen

- Twee nieuwe banden 2017

- Technische onderhoudsbeurt 2019

 

Liever upgraden?

Dat kan! De Holtkamper GreenBox SE disselkeuken en/of de AdventureTent kunnen worden toegevoegd. Zie alle prijsopties helemaal onderaan de tekst.

  

Foto's en video's 

Bekijk ook alle (grotere) foto's en video's op deze pagina! De laatste voorbeeldfoto geeft een indruk van de Sunrise luifel.

 

Verdere info

Deze Holtkamper Cocoon S van de eerste eigenaar is van 2009 en ziet er goed uit! Zoals je vaak ziet bij eerste eigenaren, zijn ze heel netjes met hun eigendom omgesprongen.

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 2%. Koop je uiteindelijk niet, dan wordt de borg binnen twee dagen teruggestort met aftrek van 20 euro reserveringskosten. Koop je de vouwwagen wel gewoon dan wordt de borg uiteraard in mindering gebracht op het te betalen bedrag. De reservering is geldig tot en met de bezichtigingsdatum en vervalt automatisch 24 uur na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging.

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

6.450,00 €

  • 250 kg
  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch!

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Kan natuurlijk ook!

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.