Holtkamper Astro S Hardtop Refurbished 🏆

De ideale tweepersoons mét hardtop en Membrane Airco!

🏆👌= SuperRefurb 🏆 = Refurbished🥇 = SuperOccasion 🥈= Occasion 🥉= Nice Price Occasion

Holtkamper Astro S Refurbished (verkocht)

STATUS: VERKOCHT...

 

NU MET LOCKDOWN-KORTING!

KOOP DEZE VOUWWAGEN NU ONLINE EN LAAT ONS WETEN OF JE HEM LATER WILT OPHALEN (ZODRA DE LOCKDOWN VERSOEPELD IS) ÓF DAT JE HEM BINNENKORT THUISGELEVERD WILT KRIJGEN. Bij een online aankoop heb je altijd alsnog 14 dagen retourrecht vanaf het moment dat je de vouwwagen voor het eerst in levende lijve ziet. Je loopt dus geen risico maar je bent wel verzekerd van een prachtige vouwwagen! Even overleggen? Bel +31 50 23 40 900. Want ook tijdens de lockdown vinden we altijd samen een oplossing. Zie ook ons speciale lockdown-blog!

 

Refurbished

Bij ons vind je de mooiste vouwwagens van Holtkamper maar dan volledig gereviseerd. Bij deze specifieke vouwwagen is het volgende refurbished en/of vervangen:

- Onderstel: technisch onderhoud 

- Nieuwe banden links en rechts

- Wagen-upgrade: we hebben de hardtop voorzien van ongebruikt zeilmateriaal - origineel Holtkamper

- Wagen-upgrade: het RVS-imperiaal is voorzien van nieuwe isolatie-afstandshouders

- Kees Kampeert Dakrevisie: speciale behandeling t.b.v. een schoner en schimmelbestendiger dak 

 

Snelle info

Meest geschikt voor: solo of duo

Aantal slaapplaatsen: 1 - 2 (vast bed)

  

Met deze Holtkamper Astro S heb je een prachtig exemplaar te pakken! Want hij is echt supersnel op te zetten met een minimaal aantal haringen. En losse tentstokken heb je ook niet nodig, zelfs niet voor je luifel! De ideale trekkerswagen dus. Ook heeft deze Astro een kleine leefruimte met hardtop (van de grond af!) waardoor je dus altijd een droog en warm plekje hebt om je ('s avonds) terug te trekken. Als je de Holtkamper Nano kent, kun je deze Astro hier het beste mee vergelijken, want deze Astro S is in feite de voorloper van de huidige Nano.

 

Het beroemde Membrane Airco dak maakt deze Astro af. Dankzij dit systeem is je dak geïsoleerd tegen kou én warmte. En natuurlijk kun je het dak ook openzetten om extra te ventileren als het écht warm is (30+ graden). 

 

Inclusief:

- Membrane Airco Tentystem (dubbeldakssysteem: isoleren tegen kou en hitte, maar ook open te zetten bij 30+ graden)

- Luifel met gepatenteerd uitzwenkbaar frame (handig: geen losse stokken!)

- Zijwandenset met geïntegreerd Membrane Dak voor de luifel, uitritsbaar 

- Tropical voorwand voor de luifel met ramen en deur, inritsbaar

- All Cllimate vensters: ramen met muskietengaas, vensterfolie met zonnenfilter en uit te spannen buitenluik

- Slaapcabine (Tropical binnentent) met heel veel ventilatiemogelijkheden

- Holtkamper matras (totaal circa 200 x 145 x 12 cm) op een opklapbaar lattenbodembed, 2 slaapplaatsen, lengteslaper (niet over elkaar heen!)
- Cabine met hardtop (geïsoleerd deksel van kunststof honingraat op een RVS imperiaal), evt 2 slaapplaatsen mogelijk

- Bagageruimte onder het bed zo'n 750 liter

- Al-ko onderstel met oplooprem en 13 inch (auto-)wielen

- Twee vaste uitdraaisteunen achter + twee afneembare uitdraaisteunen disselzijde voor

- Lichtmetalen velgen 

- Reservewiel onder de wagen 

- Twee nieuwe banden 2020 in opdracht van Kees Kampeert

- Technische onderhoudsbeurt 2020 (lagers, remsysteem, etc) in opdracht van Kees Kampeert

Upgrademogelijkheid, mits beschikbaar: keukenluifel (aan de zijkant, ter hoogte van de dissel)

- Upgrademogelijkheid, mits beschikbaar: extra luifel vóór de voortent 

  

Foto's en video's 

Bekijk ook de vele VIDEO'S en FOTO'S op deze pagina! De laatste foto is een voorbeeldfoto.

 

Historie en info

Deze Holtkamper Astro S Membrane Airco van de eerste eigenaar is van 2008 en hij is niet ieder jaar gebruikt (voor het laatst in 2018)! De tent en de wagen zien er dan ook netjes uit. En dankzij de net uitgevoerde onderhoudsbeurt en nieuwe banden kun je er zo mee op pad!

 

Garantie

Ook op een refurbished/gebruikt product is garantie van toepassing. Zie deze pagina van de Rijksoverheid voor meer informatie. 

 

Levering aan huis

We leveren de vouwwagen tot aan je voordeur! Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we het transport organiseren. De vouwwagen wordt door een koerier op een van te voren afgesproken dag naar je toe gebracht. Ook maken we een persoonlijke video met tips omtrent het opzetten en weer invouwen. Deze video krijg je nog vóórdat je de vouwwagen ontvangt. Zo ben je goed voorbereid en is de eerste keer opzetten kinderspel. Op deze manier leverden we al vele vouwwagens door het hele land. Ben je toch niet tevreden? Retourneren kan binnen 14 dagen, zie ook onze herroepingsvoorwaarden

 

Bezichtigen & ophalen in Groningen

Ophalen in Groningen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete Holtkamper en reserveer hem door hem te bestellen in de webshop met de kortingscode RESERVERING. In de webshop betaal je vervolgens een reserveringsborg van 45 euro + 2% van de aankoopsom. Bij aankoop van de vouwwagen wordt de borg in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Koop je niet dan wordt de borg teruggestort met aftrek van 25 euro reserveringskosten. De reservering is geldig tot en met de bezichtiging en vervalt automatisch direct na de bezichtiging. Maak een bezichtigingsafspraak met ons via Whatsapp of telefonisch: +31 50 23 40 900. Bezichtigen zónder reserveren is helaas niet mogelijk. En geen zorg: met het plaatsen van een reservering ga je nog NIET tot aankoop over. Dit beslis je pas bij de bezichtiging. En kun je de vouwwagen direct meenemen? Zeker! Vergeet alleen je witte kentekenplaat niet en verhoog voor de bezichtigingsdag de maximale limiet van je bankpas, voor het pinnen in winkels. 

 

Nu kopen, later ophalen

Wil je de vouwwagen graag aanschaffen maar kun je hem nog even niet kwijt? Wij kunnen de vouwwagen eventueel een tijdje voor je stallen. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

 

Wat is de uiterste prijs?

Die zie je onderstaand staan. We hanteren scherpe, vaste prijzen!

 

Kies je eigen configuratie:

7.450,00 €

7.200,00 €

  • 400 kg
  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch!

Foto's

Deze vouwwagen bestellen?

Laat hem aan huis leveren!

Veel gemakkelijker wordt het niet! Laat deze vouwwagen aan huis leveren mét retourrecht. Ruim voordat de vouwwagen er is, hebben wij je al een persoonlijke video gestuurd met tips over het opzetten en het invouwen van de vouwwagen. Je staat dus niet te stuntelen als je hem de eerste keer opzet. En als de vouwwagen je toch tegenvalt mag hij gewoon weer retour. Fijn toch?

 

Bestel deze vouwwagen in de webshop en alles gaat automatisch in gang!

 

Liever ophalen in Groningen? Kan natuurlijk ook!

Vragen?

Vul het formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.