Vouwwagens aan huis geleverd // Met garantie + recht van retour.

Start » Service » Webshop FAQ

Webshop FAQ 

Zo koop je bij ons een vouwwagen of accessoire!

Een vouwwagen of accessoire bij ons kopen is ontzettend gemakkelijk 🙂 want we leveren alles aan huis! Maar misschien heb je toch een bepaalde vraag? Hopelijk vind je het antwoord op deze pagina! Zo niet, neem even contact met ons op.

Wordt alles aan huis geleverd?
Ja! En altijd gratis.

Zelfs vouwwagens en grote accessoires worden gratis aan huis geleverd. Per product kijken we wat de beste methode is. Als een product met een koerier op pad gaat (een vouwwagen of een keuken bijvoorbeeld), dan overleggen we natuurlijk tijdig wat voor jou de beste leverdatum is. 

Kan ik een product afhalen in Scheemda?Vouwwagens: ja
Accessoires: nee

Kees Kampeert is 100% ingericht op de verkoop via de webshop. Daarom kun je helaas niet zomaar langskomen om een product te bekijken (er is geen klassieke winkel). Via onze website proberen we ieder product duidelijk te presenteren en natuurlijk beantwoorden we graag je vragen zodat je met een gerust gevoel kunt bestellen. En valt het product toch tegen of past het niet? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na levering herroepen. Vanaf het herroepingsmoment heb je opnieuw 14 dagen om het product weer bij ons te laten landen ;-).

Kan ik vouwwagens komen bekijken?
Ja én nee...

Je kunt je bestelde vouwwagen op afspraak afhalen in Scheemda. We zetten hem dan uitgeklapt voor je klaar zodat je hem goed en uitgebreid kunt bekijken. En natuurlijk laten we ook zien hoe je hem uitvouwt en weer invouwt zodat je straks beslagen ten ijs de camping op rijdt. Is het toch niet de juiste vouwwagen? Dan kun je de koop uiteraard annuleren, bij bezichtiging. De aanbetaling wordt dan direct teruggestort, waar je bijstaat.

Vouwwagens komen kijken in de klassieke zin, is dus helaas niet mogelijk bij Kees Kampeert. Hiervoor moeten we je doorverwijzen naar Holtkamper of een ander vouwwagenbedrijf. Maar misschien durf je het wel gewoon aan om een vouwwagen via onze webshop te bestellen. Dan heb je immers vanaf het moment dat hij bij je voor de deur staat zeeën van tijd om definitief te beslissen of je hem wilt houden. 

Kan ik een product retourneren?
Zeker! 

Voor iedere bestelling geldt het normale herroepingsrecht. Zie ook onze herroepingsvoorwaarden. Wel draag je zelf de kosten voor het eventueel retourneren van het product. Bij een vouwwagen kunnen wij het retourtransport echter ook verzorgen voor een gereduceerd tarief, dus dat komt altijd goed.

Is dit alles?
Nee! Onze FAQ blijft met ons mee groeien.

Meer is dus onderweg.