Over Kees Kampeert

En waarom we Holtkampers verkopen


Jelle Holtkamp
Jelle Holtkamp

Jelle Holtkamp

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp, eigenaar van Kees KampeertAl in 1928 kampeerde mijn opa en naamgenoot Jelle Holtkamp in zijn zelf ontworpen tent op Ameland en ruim een halve eeuw later bracht zijn zoon Bert Holtkamp in 1983 de legendarische Flyer op de markt. Het hedendaagse Holtkamper was geboren! En bijna 40 jaar later zijn Holtkampers nog steeds erg geliefd bij duizenden kampeerders in binnen- en buitenland. En terecht!

 

Zelf ben ik ook lange tijd werkzaam geweest bij Holtkamper. Vanaf de jaren negentig naast mijn studie en uiteindelijk als directeur van het bedrijf.

 

In 2012 startte ik met Kees Kampeert. Na een aantal mooie projecten samen met andere bedrijven houd ik me nu weer volop bezig met Holtkampers, namelijk met refurbished modellen en nette occasions. 

Als wij zelf gaan kamperen

Ik heb met alle  modellen van Holtkamper wel eens gekampeerd. Maar eerlijk: mijn favorieten zijn toch wel de Astro, Cocoon, Flyer en Spacer.  Zelf heb ik momenteel een Flyer van het jaar 2000. Met kuipgrondzeil in de voortent, super. En eigenlijk kampeer ik altijd zonder Kees (zie verderop!). Maar wel mét Katja en onze 3 jonge kinders.

 

We kamperen het liefst op plekken waar het niet te druk of te commercieel is. Beetje authentiek is het mooiste. En er moet iets te ontdekken en te doen zijn voor de kleintjes. Een bos, bult, strand of plas bijvoorbeeld. We hebben geen vast vakantieland. Vaak tuffen we naar Denemarken of Zweden maar we blijven ook wel eens dichter bij huis. Als iets meer tijd hebben gaan we juist verder weg naar Griekenland of IJsland, maar dat is nu al weer een paar jaar geleden!  

Over Kees

De taken tussen Kees en mij zijn duidelijk verdeeld: Kees kampeert terwijl ik het werk doe. In de winter bezoekt hij met zijn vouwwagen de mooiste plekjes in Zuid-Europa en in de zomer trekt hij juist naar koelere oorden in het noorden. 'Geluk zit in een klein hoekje' zegt Kees altijd. En natuurlijk bestaat Kees niet echt, maar wel op papier: bij de Kamer van Koophandel en het Benelux Merkenbureau. Daarom staat er een ® achter zijn naam. En natuurlijk zouden we net als Kees véél vaker willen kamperen. ;-) 

Vaste scherpe prijzen

We verkopen we onze kampeerspullen voor scherpe, vaste prijzen. We schatten ze naar waarde in en we staan in voor wat we verkopen. Zie ook 'Waarom Kees Kampeert'.

 

In de bres voor de natuur

Iedereen moet iets doen want de natuur heeft het moeilijk. Daarom houden wij ons bij Kees Kampeert aan een paar gouden duurzaamheidsregels! 🌱 

Met de Astro in Griekenland
Met de Astro in Griekenland
Jelle Holtkamp senior op Ameland in 1928
Jelle Holtkamp senior op Ameland in 1928
Met de Flyer in Zweden
Met de Flyer in Zweden
Met de Flyer in Canada
Met de Flyer in Canada

Waarom Kees Kampeert?

7 goede redenen

Kees Kampeert Gastenboek

Wat anderen zeggen!


Duurzaamheid 🌱

Onze gouden regels!


De Kees Kampeert Koffiebeker van RVS
De Kees Kampeert Koffiebeker van RVS