Over Kees Kampeert

En waarom we Holtkampers verkopen


Jelle Holtkamp
Jelle Holtkamp

Jelle Holtkamp

Hi! Ik ben Jelle Holtkamp, eigenaar van Kees KampeertAl in 1928 kampeerde mijn opa en naamgenoot Jelle Holtkamp in zijn zelf ontworpen tent op Ameland en ruim een halve eeuw later bracht zijn zoon Bert Holtkamp in 1983 de legendarische Flyer op de markt. Het hedendaagse Holtkamper was geboren. 

 

Zelf ben ik ruim 15 jaar bij Holtkamper werkzaam geweest, in het begin als marketingman, aan het einde als directeur. In 2012 startte ik met Kees Kampeert. Eerst werkte ik projectmatig voor andere kampeerbedrijven, maar tegenwoordig richt ik me weer volop op de Holtkamper vouwwagens, namelijk op gebruikte en refurbished modellen. Erg leuk om te doen!

Als wij zelf gaan kamperen

Zelf heb ik een mooie Flyer van bouwjaar 2000 maar ook met alle andere modellen van Holtkamper heb ik wel eens gekampeerd. En eigenlijk altijd zonder Kees (zie verderop!). Maar wel met Katja en onze 3 jonge kinderen. We kamperen het liefst op plekken waar het niet te druk of te commercieel is. Beetje authentiek is het mooiste. En er moet iets te ontdekken en te doen zijn voor de kleintjes. Want geluk zit in een klein hoekje zoals Kees altijd zeg! Een bos, bult, strand of plas bijvoorbeeld. We hebben geen vast vakantieland. Vaak tuffen we naar Denemarken of Zweden maar we blijven ook wel eens dichter bij huis. Als iets meer tijd hebben gaan we juist verder weg naar Griekenland of IJsland, maar dat is nu al weer een paar jaar geleden!  

Over Kees

De taken tussen Kees en mij zijn duidelijk verdeeld: Kees kampeert terwijl ik het werk doe. In de winter bezoekt hij met zijn vouwwagen de mooiste plekjes in Zuid-Europa en in de zomer trekt hij juist naar koelere oorden in het noorden. 'Geluk zit in een klein hoekje' zegt Kees altijd. En natuurlijk bestaat Kees niet echt, maar wel op papier: bij de Kamer van Koophandel en het Benelux Merkenbureau. Daarom staat er een ® achter zijn naam. En natuurlijk zouden we allemaal net als Kees véél vaker willen kamperen. Ja toch? ;-) 

Vaste scherpe prijzen

We verkopen we onze kampeerspullen voor scherpe, vaste prijzen. We schatten ze naar waarde in en we staan in voor wat we verkopen. Zie ook 'Waarom Kees Kampeert'.

 

Met de Astro in Griekenland
Met de Astro in Griekenland
Opa en naamgenoot Jelle Holtkamp op Ameland in 1928
Opa en naamgenoot Jelle Holtkamp op Ameland in 1928
Met de Flyer in Zweden
Met de Flyer in Zweden
Met de Flyer in Canada
Met de Flyer in Canada

Waarom Kees Kampeert?

7 goede redenen

Kees Kampeert Gastenboek

Wat anderen zeggen!