Kampeergarantie

Kan er niet gekampeerd worden? Je hebt garantie!


Blokkeert Corona je kampeervakantie? Wij bieden je € 250,- cashback.

Het zijn bijzondere tijden maar de zomer komt eraan, dat staat wél vast! En natuurlijk is kamperen het leukste wat je in het zomerseizoen kunt doen. Het is dus een goed moment om een mooie vouwwagen aan te schaffen. Maar wat nou als je straks niet kunt gaan kamperen... Om die onzekerheid weg te nemen bieden wij nu Kampeergarantie als je een vouwwagen bij ons koopt! 

 

Kan er deze zomer niet gekampeerd worden in Nederland? Wij betalen € 250,- cash uit!

Als er in de zomer van 2020 niet gekampeerd kan worden in Nederland dan ontvang je de Kees Kampeert Kampeergarantie in de vorm van 250 euro cashback*! 

 

Je hebt recht op de Kees Kampeert Kampeergarantie als:

- je een vouwwagen koopt bij Kees Kampeert tijdens de actie 'Kees Kampeert Kampeergarantie'**

- het van juni t/m september 2020*** van overheidswege niet is toegestaan om in Nederland op campings te kamperen 

 

Wil je meer informatie, bel dan 050-2340900

 

En natuurlijk help je ook Kees Kampeert als je een vouwwagen koopt!

Net als ieder ander bedrijf zijn we blij als de verkoop gewoon doorgaat. Als je ons daarmee een beetje wilt helpen zijn we je natuurlijk erg dankbaar! 😀 En we hopen dat onze Kampeergarantie je kan helpen om de stap te nemen. Want kamperen gaan we uiteindelijk toch wel weer!

  

* Indien aan de voorwaarden is voldaan, wordt het bedrag eenmalig aan je overgemaakt in oktober 2020

** op www.keeskampeert.nl/kampeergarantie kun je zien of de actie nog loopt; Kees Kampeert behoudt zich het recht voor om de actie onaangekondigd en per direct te beëindigen, mede op basis van landelijke en wereldwijde ontwikkelingen; beëindiging van de actie heeft géén negatieve invloed op Kampeergarantie die door kopers is verkregen toen de actie nog wél op aankopen werd toegepast

*** het verbod moet voor de héle periode gelden / hebben gegolden; mag er in een deel (minimaal drie weken) van de zomerperiode 2020 wél gekampeerd worden in (een deel van) Nederland, dan geldt de Kampeergarantie niet


De actie is: actief sinds 18 maart 2020


Zie ook: