De circulaire ♻ vouwwagens van Kees Kampeert

Zelf een Holtkamper kopen

// Van een particulier, bijvoorbeeld via Marktplaats.

Wil je een gebruikte Holtkamper kopen van een particulier en heb je hier vragen over? Kies dan voor het Kees Kampeert Adviesgesprek. 

Wil je een gebruikte Holtkamper kopen maar weet je niet zeker of de vraagprijs klopt? Of heb je twijfels over technische eigenschappen? Of weet je niet zeker of het model wel de juiste is? Twijfel je over uitbreidingsmogelijkheden, geschiktheid of deugdelijkheid?

Kies dan voor het Kees Kampeert Adviesprek. We staan je dan uitgebreid telefonisch te woord. En ook ná het gesprek kun je met ons in contact blijven via mail en Whatsapp en kijken we op afstand mee. 

Let op: we geven uitsluitend advies over deze Holtkamper vouwwagens:
- Holtkamper Astro
- Holtkamper Cocoon S, M en XL
- Holtkamper Flyer
- Holtkamper Spacer

Zodra je bestelling is geplaatst nemen we contact met je op om het gesprek in te plannen. Kan meestal op korte termijn. 

Herroepingsrecht 
Vanwege het wettelijke herroepingsrecht moeten we - nadat je de bestelling hebt geplaatst - 14 dagen wachten tot het gesprek plaats kan vinden. Duurt dit te lang? Laat ons dan weten dat je wilt afzien van het herroepingsrecht zodat we direct aan de slag kunnen. 

Vragen

Kan Kees Kampeert ook mijn vragen beantwoorden zonder Adviesgesprek?

Nee, we kunnen je uitsluitend verder helpen via het Kees Kampeert Adviesgesprek. Je kunt uiteraard wel losse vragen stellen aan Holtkamper of aan gebruikersgroepen op internet zoals De Vouwwagenclub of de Holtkamper Kampeer Groep op Facebook.

Review (Google)