// Vouwwagens en accessoires gratis aan huis geleverd

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Katrien Verheijden
een jaar geleden

Al diverse malen bij Kees Kampeert accessoires kunnen vinden voor onze Spacer, die hier ook vandaan komt. O.a. de garderobestang, en 'vaste voetjes' voor onder de poten. Altijd snelle reactie en goede service bij vragen. Betrouwbaar en degelijk, erg blij mee!!

Pie de Bloois
een jaar geleden

Afgelopen maandag onze Holtkamper Cocoon verkocht aan Kees Kampeert. Helaas door privé omstandigheden, is het niet meer mogelijk voor ons om te kamperen. Met veel pijn in ons hart hebben we deze, voor ons emotionele, stap moeten nemen. Jelle, de eigenaar van Kees Kampeert, reageerde op een zeer betrokken manier, nam alle tijd, om naar ons verhaal te luisteren. We hebben dit contact als zeer bijzonder ervaren, ook het zelf wegbrengen van de vouwwagen, wat een wens was van ons, was voor Jelle geen probleem. Jelle, dank je wel voor je bijzonder plezierige en eerlijke manier van zaken doen, vermengd met empathie en echte belangstelling. We hebben de vouwwagen met een goed gevoel bij jou achter gelaten en wensen je heel veel succes met je bedrijf. We zullen veel reclame voor je maken. Een hartelijke groet van Maarten en Pie.

Jelle Holtkamp
een jaar geleden

Bedankt Pie en Maarten voor het leuke bericht! Het was een eer om jullie te mogen ontvangen. We zullen ervoor zorgen dat de Cocoon goed terechtkomt, bij net zulke enthousiaste kampeerders als jullie zijn. Groet Jelle

Jelle
een jaar geleden

Dit is ons nieuwe Gastenboek! Plaats een reactie zoals deze. Bedankt he!

Groet Jelle Holtkamp


Reacties uit ons oude gastenboek

 • Pascal Doesburg (zondag, 06 juni 2021 19:41)

  Wij hebben dit jaar een prima 2e hands Holtkamper Spacer Expeditie aangeschaft. Na een aantal jaren wat omzwervingen met vakantiehuizen te hebben gemaakt gaan we dit jaar weer gewoon lekker kamperen in Frankrijk! Omdat er geen slaaptent bij de Spacer zat heb ik daarnaar gezocht op internet. Ik kwam bij Kees Kampeer uit. De site zag er goed uit en de link met Holtkamper kwam erg betrouwbaar op mij over. Uit de informatie op de site viel de deskundigheid op en het enthousiasme van Jelle in de filmpjes. Ik zag dat er een gebruikte slaaptent werd aangeboden. Precies de uitvoering die past op onze Holtkamper! Ik heb hem gelijk besteld en 2 dagen later werd de slaaptent afgeleverd keurig op duidelijk met zorg verpakt. Na het openen van de doos bleek de tent in prima staat. Eigenlijk als nieuw. We hebben gelijk uitgeprobeerd en in de tent gehangen. Hij paste perfect! Mijn vrouw die erg bang is voor insecten tijdens het slapen is gerust gesteld. De slaaptent is volledige met muggengaas afsluitbaar terwijl er toch veel ventilatie mogelijk is. Ook doorluchten is mogelijk door een rits aan de achterzijde. Ideaal. Wij kunnen Kees Kampeert op basis van onze ervaring van harte aanbevelen!

 • #11

  Jan (vrijdag, 11 september 2020 13:05)

  Bij Kees Kampeert een bijna nieuwe Trailer Hitch aangeschaft. Deze is gemonteerd onder onze nieuwe Holtkamper Nano.
  Heel tevreden over de kwaliteit en de prijs, en ....... in een zeer korte tijd geleverd.

  Bedankt Jelle!

 • #10

  Arjen (woensdag, 08 juli 2020 14:32)

  Kees Kampeert, wat een fijne winkel van Jelle Holtkamp. Als je op zoek bent naar een gebruikte Holtkamper, mag je 'Kees Kampeert'zeker niet overslaan. De gebruikte en refurbished Holtkamper vouwwagens zijn van goede kwaliteit. De service die Jelle levert, tref je niet heel vaak meer aan bij een winkel. De service eindigt dan ook niet bij de verkoop. Wij hebben als kampeerdummies afgelopen maand voor de eerste keer gekampeerd met onze Cocoon en als je nog nooit met een vouwwagen op pad bent geweest, loop je wel eens ergens tegenaan waarvan je niet precies weet hoe het zit. Een vraag en een foto aan Jelle, levert snel een antwoord op waarmee wij verder konden.

  Tot slot; bij aanschaf was de Cocoon uitgerust met een Greenbox keuken, toen er even daarna een jongere BaseKitchen beschikbaar kwam, was het voor Jelle geen probleem om de Greenbox terug te nemen en de Basekitchen ervoor in de plaats te leveren.

  Jelle, bedankt en succes met Kees Kampeert!!

 • #9

  John Blankendaal (woensdag, 24 juni 2020 22:00)

  Bij Kees Kampeert een Holtkamper keuken gekocht. Prima service en netjes thuis bezorgd.

 • #8

  Roland (woensdag, 17 juni 2020 12:14)

  Wij hebben onze cocoon via markplaats aangeboden en Kees Kampeert reageerde heel snel met een eerlijk bod. Dat is op zich al prima. Echter de afwikkeling van de koop door Kees Kampeert is helemaal van grote klasse. 50% aanbetalen, gratis ophalen bij ons thuis en geen gezeur achteraf bij inspectie. Eerlijke en open communicatie, dit is grote klasse.

 • #7

  Jos en Marianne (maandag, 18 mei 2020 18:08)

  Jelle heeft het tentdoek van onze Cocoon uit 2004 vervangen door even oud tentdoek in betere staat. Naar volle tevredenheid! Het contact verliep altijd soepel en hij reageerde steeds snel. Door zijn enthousiasme verkeren wij bij voorbaat in vakantiestemming... We hopen weer een aantal jaren vooruit te kunnen.

 • #6

  Stephan (donderdag, 19 maart 2020 00:21)

  Hab einen gebrauchten Holtkamper Astro bei Jelle erworben. Top Service. Tolle Abwicklung. Einfach Klasse. Überführung nach Deutschland war mit seiner Erfahrung kein Problem. Jetzt muss nur noch die Camping Saison starten. Hier fühlt man sich nicht nur gut aufgehoben, sondern ist es auch!

 • #5

  Ellie en André (donderdag, 16 januari 2020 15:12)

  Na jaren met veel plezier met een tent te hebben rondgetrokken, ontmoetten we iemand met een Holtkamper. We zagen meteen de voordelen van snel opzetten/afbreken, maar vooral het comfort van een goed bed, stukje boven de grond en zonder last van aflopend terrein en oneffenheden. Na thuiskomst ontdekten we al gauw keeskampeert.nl en de aanstekelijke filmpjes. Door de betrouwbare en deskundige aanpak van Jelle, hebben snel tot aanschaf van een prima occasion besloten. Een defect onderdeel werd door Jelle in no time opgelost. Ondertussen zijn we al een aantal keren met 'onze Holtkamper' op pad geweest. Het was genieten. We kijken er dan ook uit naar uit in het voorjaar door Europa te trekken. Kees Kampeert is een geweldig adres voor wie op zoek is naar betaalbaar comfort tijdens kampeervakanties.

 • #4

  May en Huub (woensdag, 31 juli 2019 20:24)

  Afgelopen weken heel fijn contact met Jelle gehad: zowel per telefoon als mail en app prima bereikbaar.
  Er werd altijd snel gereageerd (zelfs buiten kantooruren/dagen).
  Fijne, goede en duidelijke uitleg met heel veel enthousiasme gekregen wat meteen ook veel vertrouwen gaf. Afwerking met betrekking tot bestelling en levering ging makkelijk en soepel; ook de herroeping op een artikel waar wij gebruik van hebben gemaakt verliep snel en zeer correct. Kortom een zeer fijn, betrouwbaar bedrijf : Jelle bedankt en alle lof!!

 • #3

  Ellert Hans (dinsdag, 30 juli 2019 04:42)

  Wat een leuke internetpagina is dit!

  Van een "langdurig tevreden Holtkamp-gebruiker" in de goede zin van het woord, kreeg 'k deze KeesKampeert en woonachtig in zo'n beetje a l l e drie de noordelijke provinciën kom 'k gaarne eens langs om me over deze tenttrailers te laten informeren door (in casu) Jelle.

  Oant sjen alvast!

 • #2

  Nella en Bram (maandag, 01 juli 2019 00:24)

  Bij toeval "Kees Kampeert" ontdekt. De afgelopen 3 weken diverse malen zowel telefonisch als per app heel prettig contact gehad met Jelle.. Eerlijk advies en hulp bij vragen. Denkt met je mee...
  Koop en verzending prima verlopen.
  De grote kennis van Holtkamper producten en zijn enthousiasme hiervoor heeft ons veel vertrouwen gegeven.

 • #1

  Wilag & Sabine (donderdag, 27 juni 2019 13:58)

  Omdat Kees Kampeert alleen qua naam al betrouwbaar klonk hebben we daar in november 2018 een prima gebruikte Holtkamper vouwwagen gekocht. Na de eerste keer kamperen bleken twee onderdelen, oa een belangrijke buisconstructie, aan vervanging toe.
  Na gemakkelijk app-contact met eigenaar Jelle van Omdat Kees Kampeert - schitterende bedrijfsnaam natuurlijk! - kregen we beide onderdelen zonder omhaal vlot thuisbezorgd.
  Kortom, een onbezorgde start in 2019 van een hopelijk lang tweede kampeerleven met onze Holtkamper van Omdat Kees Kampeert.