Holtkamper Trailer SideBag

Voor de Cocoon, Astro of Kyte

Holtkamper Trailer SideBag (verkocht)

Deze Trailer SideBag (in nette staat!) is een mooie toevoeging voor je Holtkamper! Want eindelijk heb je een extra plekje buiten aan de wagen waar je bijvoorbeeld de haringen en plankjes kunt laten. De SideBag hang je op aan de kooiconstructie van de wagen. Maar let op: je gebruikt niet alleen de banden zelf die aan de SideBag zitten (met daaraan de clips). Je zet de banden ook met popnagels of bouten vast aan de buizen van de kooiconstructie. Want alleen dan weet je zeker dat de Trailer SideBag écht één geheel is met de kooiconstructie. Hij moet gewoon heel goed aan je wagen vast zitten, daar gaat het om. 

 

Je plaatst de Trailer SideBag altijd aan de achterzijde van de wagen. Welke kant mag je zelf kiezen, maar bij de Cocoon en Kyte is de meest logische kant, die kant waar géén tent naartoe vouwt, zodat je altijd toegang houdt tot de SideBag.

 

LEVERINGSINFORMATIE

Bestel dit product in de webshop van Kees Kampeert. We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

245,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)