Holtkamper Roofrack Astro/Cocoon

Neem fietsen mee op je vouwwagen!

Kees Kampeert Roofrack voor Cocoon (ongebruikt)

// VERWACHT! Levering circa juni 2021 //

 

Speciale serie

De productie van de Kees Kampeert Roofracks begint zodra er minimaal 5 stuks zijn verkocht. Dus hoe eerder je helpt om de productie op gang te helpen, hoe eerder ze worden geleverd. De eerste 5 kampeerders profiteren bovendien van de speciale introductieprijs van 799 euro! Zie de prijsopties. Als het minimumaantal van 5 stuks niet wordt bereikt vóór 31 maart 2021, ontvang je automatisch je geld terug en wordt de bestelling geannuleerd. 

 

Neem tot 5 fietsen mee

Met het Kees Kampeert Roofrack voor de Holtkamper Cocoon kun je tot 5 fietsen meenemen op de wagen! Of een dakkoffer voor extra spullen. Combineren kan ook: bijvoorbeeld 2 fietsen en 1 dakkoffer. Dankzij 4 snelsluitingen kun je het roofrack bij aankomst snel en gemakkelijk van je vouwwagen verwijderen. Omdat het Roofrack volledig is opgebouwd van geanodiseerde aluminiumbuis is hij lekker licht en heeft hij geen last van weer en wind. 

 

Iedereen kan hem plaatsen

Plaatsen is erg gemakkelijk: je zet de 4 klemmen vast aan de buizen van je Cocoon. Je hoeft niet te boren of te schroeven. Daarna plaats je het roofrack op de 4 steunen, klaar! Nu kun je iedere gewenste fietsendrager (dakdrager) of dakkoffer gaan plaatsen, bijvoorbeeld deze: https://www.obelink.nl/pro-user-superbike-fietsendrager.html

 

Compatibiliteit

Dit Roofrack past op de meeste 'normale' Holtkamper Cocoons van 1997 - circa 2017.
Helaas past hij niet op een Cocoon Off Road of
 Cocoon MTT met verlengd chassis (keuken achterop). Of het Roofrack past op een Cocoon Aero, Cocoon 2019 of Cocoon 2021 is ons helaas niet bekend. Stuur ons een paar foto's om het samen in te kunnen schatten. 

 

Ook voor Cocoon ZippEdition en Cocoons met Pack-N-Go

Bijzonder: het Kees Kampeert Roofrack is ook geschikt voor de Cocoon ZippEdition en Cocoons met Pack-N-Go-System. De hoogte van deze wagens zijn goed te combineren met het Kees Kampeert Roofrack, want hij is een stukje hoger dan het vroegere imperiaal van Holtkamper. Wel dien je natuurlijk het Roofrack te verwijderen voordat je kunt uitvouwen of laden.

 

Gratis thuis

Het Kees Kampeert Roofrack wordt gratis aan huis geleverd, is inbegrepen in de prijs. Datum in overleg. 

 

Foto's zijn voorbeeldfoto's van een gebruikt Holtkamper Roofrack, nieuwe foto's van het Kees Kampeert Roofrack volgen.

 

Kies hier voor de speciale introductieprijs (zolang beschikbaar):

899,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg

Holtkamper Roofrack Astro/Cocoon (verkocht)

Met dit imperiaal / roofrack voor de Holtkamper Cocoon of Astro kun je tot 5 fietsen meenemen op de vouwwagen! Of een dakkoffer voor extra spullen. Combineren kan ook: bijvoorbeeld 2 fietsen en 1 dakkoffer. Dankzij 4 snelsluitingen kun je het roofrack bij aankomst snel en gemakkelijk van je vouwwagen verwijderen.

 

Dit roofrack van mooi geanodiseerd aluminium past perfect bij je Cocoon of Astro. Monteren is erg gemakkelijk: je plaatst de 4 steunen aan de buizen van je Cocoon of Astro met een dopsleutel, klaar!

 

LEVERINGSINFORMATIE

Kosten thuislevering zijn inbegrepen! Datum in overleg.

 

PS. De laatste foto dient ter illustratie. 

745,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Alles al verkocht? Laat je mailadres achter!

Wij laten weten zodra er nieuwe voorraad is.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.