Pack-N-Go System Holtkamper Cocoon

Laden en lossen zonder uitvouwen!

Pack-N-Go System tbv Holtkamper Cocoon (verkocht)

 

Als je de Cocoon wilt kunnen laden en lossen zonder uitvouwen dan heb je het Pack-N-Go System nodig. En dat systeem kun je hier gewoon bestellen met thuislevering! Maar let op: we hebben maar één exemplaar in huis, dus bestel snel.

 

Compatibiliteit

Het Pack-N-Go System past alleen in Cocoons met ZippEdition. Dus als je Cocoon een Softtop heeft die je met een rits sluit. Heb je een Softtop met elastiek, dan past het systeem simpelweg niet, je hebt dan niet voldoende vrije hoogte. 

 

Plaatsing

Je haalt je oude bed uit de Cocoon (kunnen wij desgewenst ook afvoeren, zie prijsopties) en je plaatst het nieuwe bed erin. Nog even het nieuwe bed vastzetten aan de bodem van de wagen (door-en-door-bouten en afkitten), klaar.  

 

Nog meer bagageruimte met de Softtop Extender

Omdat het Pack-N-Go System iets hoger in je wagen komt te staan, houd je iets minder ruimte over onder je softtop. Met de Softtop Extender kun je dit weer teniet doen. Sterker nog: je krijgt er flink wat ruimte bij! De Extender rits je tussen de wagen en je sofftop. Je kunt de Extender met elastieken afspannen als je een keer niet zoveel extra bagage meeneemt, daarmee voorkom je dat de softtop achter de auto gaat 'opbollen'. Bestel hem eventueel direct mee of kijk eerst even hoe het je zonder de Extender bevalt. 

 

GRATIS LEVERING AAN HUIS

De kosten van thuislevering met een koerier zijn inbegrepen! Ook de afvoer van je huidige bed kunnen wij (indien gewenst) kosteloos verzorgen. Datum in overleg.

 

Kies je variant:

775,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Direct meebestellen?

Alles al verkocht? Laat je mailadres achter!

Wij laten weten zodra er nieuwe voorraad is.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.