Kees Kampeert Avonturentent

Rits hem aan je Holtkamper vouwwagen!

Kees Kampeert AvonturenTent (ongebruikt)

//VERWACHT!// Levering in voorjaar/zomer 2021 in zeer beperkte oplage. Bestel nu alvast om jouw Avonturetent vast te leggen want er is veel animo.

 

Foto's en videopitch volgen in de loop van 2021. 

 

De AvonturenTent van Kees Kampeert is de leukste kindertent voor je Holtkamper vouwwagen. Maar hij moet natuurlijk wel passen: heeft jouw Holtkamper een zgn. 'Adventuretent-connectie'? Dan past de AvonturenTent van Kees Kampeert op jouw Holtkamper! Wil je hem los naast je vouwwagen plaatsen? Dat kan natuurlijk altijd.

 

De Avonturentent heeft het uiterlijk van een klassieke tent (zoals een kind een tent zou tekenen) maar hij is tegelijkertijd ook supergemakkelijk opzetbaar. Je hebt maar één stokje nodig als je hem aan je Holtkamper vouwwagen koppelt! Als je hem ook los wilt kunnen opzetten (als bijzettent) dan kies je voor de Avonturentent met voorbouw en extra kuipgrondzeil. De voorwand van de voorbouw kun je oprollen of eventueel als luifel opzetten (luifelstokjes niet meegeleverd).

 

SPECIFICATIES

Kleur tent: wit

Oppervlak als aangekoppelde tent: circa 290 x 250 cm

Oppervlak als losstaande tent: circa 290 x 395 cm

Inbegrepen zijn: tentstokken en afspanrubbers.

Niet inbegrepen zijn: scheerlijnen, haringen, (versie met voorbouw: luifelstokjes).

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

 

Kies je variant:

950,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg

Alles al verkocht? Laat je mailadres achter!

Wij laten weten zodra er nieuwe voorraad is.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Holtkamper AdventureTent (ongebruikt)

De Holtkamper AdventurenTent is eigenlijk de leukste kindertent ooit gemaakt. Hij heeft het uiterlijk van een klassieke tent (zoals een kind een tent zou tekenen) maar hij is tegelijkertijd ook supergemakkelijk opzetbaar. Je hebt maar één stokje nodig als je hem aan je Holtkamper vouwwagen koppelt!

 

Deze Adventuretent is ongebruikt en uiteraard nog heel netjes!

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

1.145,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)