Spacer Green Edition vouwwagentent

Een prachtig exemplaar met inritsbaar kuipgrondzeil!

Vouwwagentent Spacer Green Edition (occasion)

Heb je een Spacer en is de tent aan het einde van zijn latijn? Of wil je graag een Spacer met inritsbaar kuipgrondzeil? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met kuipgrondzeil in de voortent, voorwand in de voortent én luifel vóór de voortent. En de tent is nog érg netjes, zie de foto's en videopitch. Je denkt bijna dat je een nieuwe Spacer hebt. :-). Natuurlijk wil je dit met je eigen ogen zien, daarom heb je ook gewoon 14 dagen retourrecht bij aankoop in de webshop.

 

Dit zit er allemaal bij:

- Vouwwagentent model Holtkamper Spacer Green Edition van 2004

- Kuipgrondzeil in de voortent, te bevestiging met ritsen

- Afneembare slikranden voor de voortent (Easy<->Connect)

- Tropical voorwand in de voortent met ramen en deur 

- Luifel vóór de voortent 

- Voorschort voor aan de wagen (en aan het kuipgrondzeil)

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe en lattenbodembed zitten er niet bij. 

 

Installatie: Is gemakkelijk zelf te doen! Kwestie van klittenband losmaken van het frame en de tent uit de kedersprofielen rijgen, wijst zichzelf. 

 

Compatibiliteit: Heb je een Spacer met lattenbodembed dan zit je goed en kun je deze vouwwagentent zonder meer plaatsen. Heb je een Spacer met bankjes (XL-versie) en zónder erkertje dan past het ook. Heb je een Spacer XL met bankjes mét erkertje dan past deze tent helaas niet. Weet je het niet zeker, neem even contact op!

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

1.250,00 €

  • Beschikbaar!
  • Bezorgdatum in overleg

Videopitch

Foto's