Vouwwagentent Holtkamper Cocoon S+

Vervang je oude Cocoon vouwwagentent!

Cocoon S+ vouwwagentent (verkocht)

Heb je een Holtkamper Cocoon en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze gebruikte vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem eventueel compleet met de wagenzeilen, zodat het altijd past!

 

De wanden van de tent (met name achterkant en zijkanten) zijn wat viezer, vandaar ook de scherpe prijs! Vind je het belangrijk dat de tent rondom mooi schoon is? Sla deze vouwwagentent dan over. Vind je vooral de technische staat belangrijk en wil je een goede Cocoon tent met een ongebruikt dak? Dan is dit voor jou wellicht de juiste Cocoon want de prijs is natuurlijk érg aantrekkelijk!

 

Eigenschappen van deze Cocoon S+ Membrane Airco vouwwagentent:

- Vouwwagentent model Holtkamper S Membrane Airco van 2007 met ongebruikt dak (slechts een paar stofplekken!)

- Met Membrane Airco Tentsystem, All Climate vensters, Uitritsbaar Kuipgrondzeil, Sunrise luifel, Uitritsbare luifelzijwand (ongebruikt!), Opbergpockets op binnenschort

- Inclusief Sunrise luifel van 1.80 meter diep met 1 oprolbare zijwand en mogelijkheid om zijwand aan te ritsen (losse zijwand inclusief)

 

N.B. De laatste 3 foto's zijn voorbeeldfoto's (de door ons aangeboden tent heeft géén Adventuretent-aansluiting!). De andere foto's zijn de originele foto's van de vouwwagentent die we verkopen.

 

Installatie: 

Je ritst je oude Cocoon tent van de wagen en van het frame (zo gedaan). Dan deze tent er weer op en klaar! Of vervang ook de wagenzeilen door de oude te verwijderen (ook goed te doen). Als je liever de installatie door ons wilt laten doen kan dat ook, zie verderop deze pagina!

 

Compatibiliteit: 

Heb je een Cocoon die erg lijkt op deze Cocoon? Dan kun je deze vouwwagentent er misschien zo opritsen (dus zonder dat je de wagenzeilen hoeft te vervangen). Maar je hebt de wagenzeilen er sowieso bij, dus het past altijd.

 

Upgraden of downgraden

Kies desgewenst voor een Tropical binnentent en/of Uitbouw M. Of downgrade door de wagenzeilen weg te laten.

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

 

Kies je eigen samenstelling:

2.150,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch (let op, het gaat alleen om de tent!)

Alles al verkocht? Laat je mailadres achter!

Wij laten weten zodra er nieuwe voorraad is.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Installatie vouwwagentent Cocoon

Kees Kampeert kan je werk uit handen nemen. Kies voor de installatie van de wagenzeilen, de vouwwagentent, of allebei.

 

De kosten voor installatie zijn altijd inclusief:

- transport van de vouwwagen van huisadres of stalling naar Kees Kampeert in Groningen door een vertrouwde koerier

- verwijderen van de oude tent en/of wagenzeilen (en desgewenst afvoeren)

- installatie van de nieuwe tent en/of wagenzeilen

- transport van de vouwwagen van Kees Kampeert terug naar huisadres of stalling

 

Herroepingsrecht van transport en installatie (diensten)

Vanwege het wettelijke herroepingsrecht moeten we 14 dagen wachten tot we echt aan de slag kunnen gaan met het transport en de installatie van je vouwwagen, want na 14 dagen vervalt je herroepingsrecht. Wil je graag dat we direct beginnen? Laat ons dan nadat je hebt besteld even per e-mail weten dat je wilt afzien van het herroepingsrecht zodat we direct het transport kunnen gaan regelen.  Zie ook onze herroepingsvoorwaarden.

 

Herroepingsrecht van vouwwagentent en wagenzeilen (producten)

Op de vouwwagentent en op de wagenzeilen zelf rust natuurlijk ook gewoon herroepingsrecht. Oftewel: vanaf het moment dat je de omgebouwde vouwwagen weer thuis hebt ontvangen, gaat er een bedenktijd in van 14 dagen. Binnen deze periode is het mogelijk om alsnog van de aankoop af te zien. Vanaf het moment dat je dit aan ons laat weten, heb je 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Zie ook onze herroepingsvoorwaarden. Wij kunnen uiteraard ook helpen bij het organiseren van het transport. Let wel: de-installatie van de tent en wagenzeilen dient bij herroeping voor eigen rekening te worden uitgevoerd (oftewel zelf doen of ons de-installatie laten verzorgen, prijzen als bij installatie). 

 

Verzeker zelf je vouwwagen!

Je dient de vouwwagen zelf te hebben verzekerd tegen brand, diefstal, transportschade, etc. De vouwwagen blijft immers gewoon jouw eigendom en is derhalve niet door Kees Kampeert te verzekeren tegen al dit soort risico's. Indien je verzekering bepaalde eisen stelt aan hoe de vouwwagen wordt beveiligd tegen diefstal (bijv. goedgekeurd slot), laat dit dan tijdig aan Kees Kampeert weten en lever de benodigde anti-diefstal-sloten mee zodra de vouwwagen wordt vervoerd. 

 

Kies wat je geïnstalleerd wilt hebben:

445,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg