Vouwwagentent Cocoon Expedition

Vervang je oude Holtkamper vouwwagentent!

Cocoon Expedition vouwwagentent (occasion)

Heb je een Cocoon Expedition of M en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze gebruikte vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem eventueel compleet met de wagenzeilen, maar zonder kuipgrondzeil. De tent is in prima staat, zie ook de foto's en videopitch op onze website. 

 

Eigenschappen van deze Cocoon Expedition vouwwagentent:

- Vouwwagentent model Holtkamper Cocoon Expedition (of M), modeljaar circa 2004

- Inclusief luifel van 1.80 meter diep met 1 oprolbare zijwand en mogelijkheid om zijwand aan te ritsen (losse zijwand niet meegeleverd)

- Desgewenst met wagenzeilen (dus groene 'kuip' die het wagentje vormt en bijbehorende softtop)

- N.B. Zónder kuipgrondzeil in de leefruimte, die moet je dus zelf al hebben! Bijvoorbeeld van je oude Cocoon. Zie ook de videopitch.

 

N.B. De 1e en de laatste 5 foto's zijn voorbeeldfoto's. De andere foto's zijn de originele foto's van de vouwwagentent die we verkopen.

 

Installatie: 

Je ritst je oude Cocoon tent van de wagen en van het frame (zo gedaan). Dan deze tent er weer op en klaar! Of vervang ook de wagenzeilen door de oude te verwijderen (ook goed te doen). Als je liever de installatie door ons wilt laten doen kan dat ook, zie verderop deze pagina!

 

Compatibiliteit: 

Heb je een Cocoon die erg lijkt op deze Cocoon? Dan kun je deze vouwwagentent er waarschijnlijk zo opritsen (dus zonder dat je de wagenzeilen hoeft te vervangen). Heb je een iets andere Cocoon dan is plaatsing ook altijd mogelijk maar heb je hiervoor ook de wagenzeilen nodig. Weet je dit niet zeker, bestel hem dan helemaal compleet, dan kun je de wagenzeilen eventueel alsnog binnen 14 dagen retourneren.

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

 

Kies mét of zónder wagenzeilen:

1.150,00 €

  • Helaas, al verkocht (of gereserveerd)

Videopitch

Foto's