Astro vouwwagentent compleet

Geef je Astro een tweede leven

Astro vouwwagentent (occasion)

Heb je een Astro en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met voortent en voorwand in de voortent. En de tent ziet er op zich nog prima uit, zie de foto's en videopitch. Natuurlijk wil je dit met je eigen ogen zien, daarom heb je ook gewoon 14 dagen retourrecht bij aankoop in de webshop.

 

Dit zit er allemaal bij:

- Vouwwagentent model Holtkamper Astro Expedition van circa 2002-2003

- Afritsbare voortent met zijwanden

- Voorwand voor de voortent met ovale ramen en deur 

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe en lattenbodembed zitten er niet bij. 

 

Installatie en compatibiliteit: Als je geluk hebt kun je de tent zo op je huidige wagen ritsen! Lukt dat niet dan dien je de ritsen aan de tent en/of aan de wagen aan te laten passen door een zeilmaker. Ook is het van belang dat je een Astro hebt met voortentframe dat lang genoeg is; dit is alleen het geval bij Astro's van het hetzelfde type als deze tent, dus met ovale ramen in de voorwand. Heb je deze tent nu ook? Dan kun je hem waarschijnlijk zonder problemen zo plaatsen. Heb je nu een andere type Astro-tent? Dan is je voortentframe iets te kort en zul je het frame zelf iets aan moeten passen/verlengen.  

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen. De eerste 3 foto's zijn voorbeeldfoto's.

 

750,00 €

  • Let op: slechts 1x beschikbaar!
  • Bezorgdatum in overleg

Videopitch

Foto's