Spacer Green Edition vouwwagentent

Een prachtig exemplaar met inritsbaar kuipgrondzeil!

Spacer GE vouwwagentent (occasion)

Heb je een Spacer en is de tent aan het einde van zijn latijn? Of wil je graag een Spacer met inritsbaar kuipgrondzeil? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met kuipgrondzeil in de voortent, voorwand in de voortent én luifel vóór de voortent. En de tent is nog érg netjes, zie de foto's en videopitch. Je denkt bijna dat je een nieuwe Spacer hebt. :-). Natuurlijk wil je dit met je eigen ogen zien, daarom heb je ook gewoon 14 dagen retourrecht bij aankoop in de webshop.

 

Dit zit er allemaal bij:

- Vouwwagentent model Holtkamper Spacer Green Edition van 2004

- Kuipgrondzeil in de voortent, te bevestiging met ritsen

- Afneembare slikranden voor de voortent (Easy<->Connect)

- Tropical voorwand in de voortent met ramen en deur 

- Luifel vóór de voortent 

- Voorschort voor aan de wagen (en aan het kuipgrondzeil)

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe en lattenbodembed zitten er niet bij. 

 

Installatie: Laat het Kees Kampeert doen (zie de optie verderop deze pagina) of doe het zelf!

 

Compatibiliteit: Heb je een Spacer met lattenbodembed dan zit je goed en kun je deze vouwwagentent zonder meer plaatsen. Heb je een Spacer met bankjes (XL-versie) en zónder erkertje dan past het ook. Heb je een Spacer XL met bankjes mét erkertje dan past deze tent helaas niet. Weet je het niet zeker, neem even contact op!

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

1.750,00 €

  • Beschikbaar!
  • Bezorgdatum in overleg

Installatie door Kees Kampeert

Laat je de tent liever door Kees Kampeert plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Jullie vouwwagen wordt dan opgehaald, naar Groningen gebracht en weer teruggebracht zodra hij helemaal klaar is. De oude tent nemen we desgewenst in of sturen we mee terug.  

 

Transport

Het transport van de vouwwagen regelen wij voor je. Hij wordt bij je thuis opgehaald op een vooraf afgesproken datum door een koerier. Ook het terugbrengen gaat met de koerier. 

 

Herroepingsrecht

De installatie van de vouwwagentent is een dienst waarvoor 14 dagen lang herroeping mogelijk is. We starten dus pas met het transport en de installatie van de tent ná deze 14 dagen. Wil je dat we eerder beginnen? Dan kun je er voor kiezen om het herroepingsrecht voor deze dienst te laten vervallen. 

 

LEVERINGSINFORMATIE

Transportkosten naar en van Groningen zijn inclusief! 

295,00 €

  • Beschikbaar
  • Bezorgdatum in overleg

Videopitch

Foto's